avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Am cautat si eu pe net dupa cum ati zis.
Pana acum nu am cautat pe net acest subiect.
[ link extern ] /
La paragraful ,,Mormantul viu\" scrie ca florile nu se ofilesc nici iarna ( link-ul de mai jos):
[ link extern ] /#
La paragraful ,,Mormantul minune\"scrie ca iarba nu se oficileste niciodata ( link-ul de mai jos):
[ link extern ] /
Eu stiam ca sunteti ateu si cel mai bine ar fi sa verificati personal si sa nu va luati dupa altii.
De aceea v-am sugerat sa mergeti.
Ati avea ceva palpabil cand veti sustine ca nu este adevarat sau nu, daca sunt sau nu flori iarna sau este doar iarba verde...sau nu este nici iarba verde...
Si atunci...nu voi mai putea sa va contrazic...
Daca ar fi flori sau iarba in toiul iernii cu siguranta ca ati gasi si o explicatie stiintifica...
Sau nu ati gasi?
Oricum, sub aspect constitutional fiecare are dreptul sau de a crede sau a nu crede in ceva fiind vorba de drepturi si libertati fundamentale.
Exista zeci de mii de oameni care cred ca Elvis Presley n-a murit.
[ link extern ] /
Exista zecii de mii de oameni care neaga ca nazistii ar fi ucis milioane de oameni in lagarele de concentare.
[ link extern ]
Exista milioane de oameni care sustin ca un tamplar evreu crucificat de romani ar fi inviat. (nu mai dau link).
Milioane de mormoni (biserica sfintilor zilelor din urma) isi intemeiaza credinta pe declaratiile a 11 martori care sustin ca au vazut placutele inapoiate de Joseph Smith ingerului Moroni (in mod ciudat, nu adeptii bazaconiei se numesc "moroni", ci ingerul caruia i-au fost returnate presupusele placute).
etc.
Ar trebui sa verific toate astea ca sa vad daca sunt adevarate? Sa merg sa vad daca se ofilesc florile de la mormantul lui Arsenie? :O Eventual sa-l caut pe ingerul Moroni? :innocent: Nu cumva as parea si eu moron daca l-as cauta pe Moroni sau daca m-as apuca sa ma iau dupa declaratiile membrilor sectei "Martorii lui Arsenie"?
Fundatia James Randi ofera un premiu de 1 milion de dolari americani oricarei persoane care poate face dovada unui fenomen paranormal.
[ link extern ]
Oricare dintre adeptii lui Boca poate incasa milionul de dolari (inclusiv d-voastra) daca face dovada unui eveniment paranormal. Insa trebuie sa stiti ca dl. Randi nu accepta dovada cu martori care jura ca au vazut ingeri zburand cu viteza luminii in timp ce purtau tricoruri cu chipul lui Boca si inscriptia "Who's your daddy?" Dl. Randi plateste milionul de dolari dar vrea dovezi care sa poata fi testate intr-un mod stiintific si agreeat de ambele parti (Randi si cel care pretinde paranormalitatea).
Premiul ii asteapta pe adeptii lui Arsenie din 1964 (la inceput nu era de 1 milion, ci mai putin). Va doresc succes!
Ah, sa nu uit! Daca totusi luati premiul nu inseamna ca Arsenie are sau avea puteri paranormale, ci doar ca l-ati pacalit pe dl. Randi, ceea ce este, desigur, foarte, foarte, foarte tare!
PS. Acum 414 ani Giordano Bruno din Nola a fost ars in rug la Roma pentru ca, printre alte lucruri, sustinea ca Iisus n-avea nici un fel de puteri paranormale ci ca era doar un iluzionist iscusit.