Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →
Si i OUG 148 nu am gasit nimic cu privire la liceenta.
Ce inseamna urmatoroarele inscrise din lege"f) au realizat în sistemul public de pensii, anterior datei intrării în vigoare a prezenteide urgenÑă, perioade de stagiu de cotizare pe bază de contract de asigurare socială;"
In concluzie (ca nu prea am inteles bine) trebuie ca in acea perioada sa fi absolvit cursurile si in final sa-mi i sustinut liceenta.
Si ce este cu cele 60 de zile?
Se pare ca revin cu aceeasi problema,insa dupa ce am redactat cerearea pe care mi-ati recomandat-o,am depus-o la unitatea la care am lucrat, si i-am dat si numar de intrare. Daca in conractu colectiv de munca (pe care nu l-am vazut) nu este prevazut sa acorde prima de nastere, ei pot spune ca nu o vor plati, chiar daca in CCMUN ste prevazuta?
Cu alte cuvinte intrebarea mea ar fi, ei sunt obligati prin CCMUN sa o acorde sau nu?! Deoarece ei nu vor sa plateasca acesti bani, si vreau sa stiu daca sa ma duc la ITM sa fac reclamatie sau nu?
Multumesc