Buna
Am nascu de exact doua luni un baietel si, abia ieri am aflat ca ar exista o lege prin care angajatorul ar trebui (in urma unei cereri) sa mai plateasca un salariu mediu pe intreprindere ca si prima pt prima nastere, este adevarat? SI daca da care ar fi legea si cum trebuie sa procedez sa intru in posesia banilor. Si tot ieri am inteles ca la bNII CONCEDIULUI PRENATAL CARE SUNT 85%din salariu angajatorul trebuie sa plateasca diferenta de 15% tot in urma unei cereri facute de angajat, este adevarat, si la fel cum ar trebui sa procedez?
Citez aici din nou prevederile art.274 din Codul Muncii , edificatoarea pentru problema dvs :
În cazul în care la nivel de angajator, grup de angajatori sau ramura nu exista contract colectiv de munca, se aplica contractul colectiv de munca încheiat la nivel superior.
In speta, pentru dvs este aplicabil CCMN.
Legatura cu prima pt nastere si eu am o intrebare, daca se poate: Eu am nascut acum 2 an (05.07.2007). La 01.07.2009 am revenit la lucru, si acum am auzit, ca e o lege dupa care putem sa cere aceasta prima. Intrebarea mea e ca acum e tarziu??? Sau lege nu hotaraste cat timp trebuie sa depun cererea (daca aproba patronul). Eu lucrez la o societate, dar sotul in sfera publica (sanatate). Se poate asa, ca el cere??? :( Sigur ca trebuie o declaratie de la mine, ca eu n-am cerut. Din cauza ca dupa cum aud in sfera publica mai sigur poate cere asa prima.
Puteti solicita acea prima pentru nasterea copilului in termen de 3 ani de zile de la data nasterii copilului ... In speta, daca ati nascut pe data de 05.07.2007 , ultima zi de solicitare este 05.07.2010.