avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
Cand generati fisierul pentru export se salveaza toti salariatii , dar la preluare apare pe rand ...
Buna ziua,
As dori si eu un mic sfat in legatura cu HG500 : am facut urmatoarea inginerie, am introdus manual fiecare salariat(povestea este mai lunga nu am putut exporta din vechiul revisal, am mai postat despre acest lucru), ideea este urmatoarea la un salariat sau doi nu am introdus sporul de vechime de prima data(din neatentie, ) si am reintrodus a doua zi respectivul spor, iar cand m-am uitat la raport pe fiecare salariat mi-a aparut sporul ca fiind activ din data in care l-am introdus , el avand sporul atribuit de peste 2 ani . ca sa fac?
multumesc.... a si mai am una ...am cfs -uri din ian 2011 si feb 2011 la mai introduc?
Trebuia la spor sa introduceti data de la care s-a acordat , nespecificand o astfel de data programul a luat automat data cand ati introdus in REVISAL ... faceti corectie in acest sens.

Se preia, normal, datele la 01.08.2011 ...
De ce imi apare dupa preluare "angajator invalid" apoi cand merg mai departe pe contract apare "contract invalid"? chiar ieri am transmis date online la revisal si am primit nr de confirmare preluare registru in programul anterior versiunii 506.
in acest caz merg mai departe cu incarcarea datelor si generez registrul?
si "data la care isi produce efectele" selectez 01.08.2011?
lamuriti-ma va rog...

Despre ce preluare este vorba? .. din versiunea veche in versiunea noua ?

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)