avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
Cei ce au avut parola si au aruncat o privire in contul lor pe site, au vazut ca era un singur fisier cu toti angajatii. Acum, daca intri pe serverul aferent Revisal-ului nou, veti vedea ca poate fi accesat fiecare fisier incarcat de noi, astfel incat cei ce vor veni in control vor avea posibilitatea sa vada cum arata Revisalul raportat de noi la o anumita data. Iar varianta pe care noi o avem in calculator trebuie sa corespunda cu ultima varianta incarcata pe site.
Nu stiu daca am reusit sa ma fac inteleasa, imi simt mintea usor incalcita dupa ziua de azi. :sticktongue:
Cei ce vor veni in control vor avea nu numai posibilitatea sa vada cum arata Revisalul raportat de angajatori la o anumita data, dar si alte date pe care un angajator nu le poate vedea ....

Cum ar fi data/ora la care am efectuat noi modificarile? Ca altceva nu-mi pot da seama ce-ar mai putea fi in plus.
sunt intr-o situatie nasoala, va rog ajutati-ma: am preluat baza de date din vechiul revisal, si am vrut sa introduc salariile angajatilor in noul revisal, cand....am observat ca salariile din contractele de munca (cu toate actele aditionale in care s-au marit salariile la unii angajati) nu corespundeau cu salariile de incadrare de pe statele de plata care se depun la itm lunar ( de catre contabila firmei care "face" salariile ). pe langa faptul ca nu e corect si legal intrebarea mea este: eu care salar il trec in revisalul nou? cel de pe c.i.m sau cel de pe statul de plata? nu am pregatire in domeniul resurselor umane dar nu cred ca e-n regula asa ceva.
lipo a scris:

Cum ar fi data/ora la care am efectuat noi modificarile? Ca altceva nu-mi pot da seama ce-ar mai putea fi in plus.

Nu ne putem da seama, intrucat aplicatia nu ofera aceste datevizibile numai pentru de la control ...

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)