avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
Faceti introducerea salariatilor manual in Revisal 5.06 daca aveti probleme cu baza de date la preluare din vechiul Revisal.
Inregistrarea sporului de vechime in revisal 500 se va face luna de luna, adica ceea ce este pe statul de plata??? De ex. am salariu 1000 lei spor de vechime 5%=50 lei, daca a avut concediu de odihna 15 zile pentru perioada lucrata sporul de vechime este 14 lei, ce se trece corect 50 lei sau 14 lei, adica merg in fiecare luna si modific, la fel si cu sporul de week-end. Multumesc
va invit sa vizualizati raspunsul celor de la inspectia muncii, pe aceasta tema.

www.avocatnet.ro/content/con...
eu nu inteleg urmatoarea problema la generarea fisierului in noul program:am introdus salariile la toti salariati, am dat pe generare registru, am salvat fisierul si l-am transmis online.azi am de facut o incetare de contract si 2 suspendari.Le-am operat, dupa care m-am dus pe generare registru si acolo am vazut ca apar toti salariatii pe care i-am transmis eu acum 2 sapt.Eu cum fac sa selectez doar cele trei modificari pe care le am?ca nu am vazut sa fie vreo casuta de bifat ceva...nu ar fii trebuit sa imi apara doar cei trei salariati cu modificarile respective?mi-e teama sa nu imi ia din nou toti salariati cand dau salvare.
In noul revisal, se va transmite toata baza de date (cu toti salariatii) , de fiecare data cand facem vreo modifcare. Nu se mai selecteaza asa cum faceam in programul vechi.

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)