asa am sa fac -transmit pe cel vechi-. caci cel nou nu stiu daca va merge cu parola care o am
si cum v-am spus ieri ,noi contabilii autorizati membrii CECCAR , nu avem nr. de la Reg.Com.
chiar daca suntem PFA. Ultima lege privind PFA este OUG 44/2008, care la art.1(al.2)spune: ca nu se aplica profesiilor liberale,precum si acelor activitati economice a caror desfasurare este organizata si reglementata prin legi speciale.
Precis cei de la ITM se fac ca nu stiu ca la profesii liberale sunt enumerati si contabilii , sau vor sa le dam clientii pentru Revisal...(ca si-au facut SRL sau PFA in acest scop )
Sa-i ia sanatosi .. Eu trebuie sa scap de restanta care o am ,si le spun clientilor sa-si caute
un prestator cum vrea ITM- ul, ca prea mare e stresul pentru nimic...(le spun sa mearga direct la cei de ITM si sa negocieze cu ei ca sunt destui amatori de un castig usor....)
multumesc din nou pentru atentia acordata cu raspunsul de azi.
Stiti cumva daca un salariat poate verifica pe site-ul itm daca i-a fost transmis contractul de munca??
Stiti cumva daca un salariat poate verifica pe site-ul itm daca i-a fost transmis contractul de munca??