mnita a scris:
Referitor la sporuri, raspunsul celor de la suport.registru@inspectiamuncii.ro este urmatorul:
<<Buna ziua,
Va multumim pentru accesarea si evaluarea noii aplicatii ReviSal conform Hotararii de Guvern nr. 500/2011.
Voi adresa in continuare, succesiv, fiecare din punctele mentionate in mail-ul D-voastra.
1. Cuantumul sporurilor care se completează în registru este cuantumul de care un salariat ar putea să beneficieze, la modul ideal, dacă salariatul are activitatea completă în decursul lunii fară a lua în considerare alte situaţii ce pot apărea.
În Registru nu trebuie menţionat cuantumul exact al unui spor stabilit pentru un salariat în urma calculului salarial care ţine cont de activitatea depusă de acel salariat in decursul lunii.
Pentru cazurile în care există sporuri care sunt aplicate după ce în prealabil au fost aplicate alte sporuri, trebuie făcut un calcul pe sume ideale şi nu trebuie mers în detalii de calcul salarial >>
Deci, nu cred ca trebuie modificat in fiecare luna cuantumul sporurilor.
Cu tot respectul nu stiu cata incredere sa am in cei de la suport.registru, pentru ca inteleg ca ei se ocupa mai mult de partea tehnica a aplicatiei.
Am transmis o adresa celor de la Inspectia muncii, care mi-au raspuns spunandu-mi ca sporurile se modifica lunar. Puteti vedea adresa in documente utile.
Oricum nu inteleg de ce ne pun sa le scriem daca sunt cele "ideale" si nu cere reale. Nu inteleg rostul lor, dar poate nici nu trebuie.
Oricum chiar si in cazuri izolate, cand sporul se modifica, tot nu stiu cum sa fac sa ma incadrez in termenele de transmitere :(
Cu stima