avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
nu.
@ Peruschi
Nu cred ca este vorba despre a avea sau nu un sistem de operare licentiat ... daca stam sa ne gandim cred ca peste 50% din cei care au un calculator folosesc sisteme nelicentiate ...

@ pacepa_2001

Dezinstalati Revisalul nou, instalati NET. Framework 3.5 SP 1 si abia dupa aceea sa instalati noua versiune a REVISAL-ului.
sau
Daca sunteti din Bucuresti , mergeti la ITM unde se depune revisal-ul si vedeti ca acolo exista un consultant din partea IT-ului si al societatii care a creat REVISAL-ul.
Cred ca veti putea rezolva pe loc problema dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Pai..nici nu am instalat revisalul nou...pentru ca imi cere aceasta cerinta de sistem..
Nu sunt din capitala.
pacepa_2001, fara licenta nu va merge,, poate o luna ,doua si apoi te scoate,cand ti-e lumea mai draga...vorba aia...
cumparati licenta si veti lucra linistit si veti fi din cei 50% cu licenta-dupa aprecierea d-lui freeelis- nu cred ca in aceasta perioada cu atatea lucrari se merita sa risti sa pierzi tot ce faci,, si in plus riscul de a fi descoperit de cei de la drepturile de autor... si atunci ce faci?
si mai e vorba de respectul fata de cei care ne-au pus la dispozitie tehnica ,, prin care stai
comod si transmiti.... nu cred ca 100 dolari e mult pentru licenta- sau cat mai e acum ?-
Kolea41 a scris:

pacepa_2001, fara licenta nu va merge,, poate o luna ,doua si apoi te scoate,cand ti-e lumea mai draga...vorba aia...
cumparati licenta si veti lucra linistit si veti fi din cei 50% cu licenta-dupa aprecierea d-lui freeelis- nu cred ca in aceasta perioada cu atatea lucrari se merita sa risti sa pierzi tot ce faci,, si in plus riscul de a fi descoperit de cei de la drepturile de autor... si atunci ce faci?
si mai e vorba de respectul fata de cei care ne-au pus la dispozitie tehnica ,, prin care stai
comod si transmiti.... nu cred ca 100 dolari e mult pentru licenta- sau cat mai e acum ?-

Realitate este asa cum am prezentat-o ... cunosc foarte multe persoane (contabili , IRU) care folosesc sisteme nelicentiate si le merg acest program , inca de la data punerii lui in functiune ... este optiunea celui care foloseste un program informatic daca isi va cumpara sau nu licenta pentru el ..

problema lui @ pacepa_2001 este in sistemul de operare ca nu-l accepta sa instaleze NET. Framework 3.5 SP 1 ...

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)