Asa este poate nu este identic cu trebuie ...
Suspendarea in baza art.54 C.mun. nu este obligatorie (Codul Muncii contine o norma dispozitiva in acest sens si nu imperativa), dar daca se decide sa se suspende c.i.m. atunci aceasta suspendare trebuie inregistrata si transmisa prin REVISAL.
Kolea41 a scris:
pacepa_2001, fara licenta nu va merge,, poate o luna ,doua si apoi te scoate,cand ti-e lumea mai draga...vorba aia...
cumparati licenta si veti lucra linistit si veti fi din cei 50% cu licenta-dupa aprecierea d-lui freeelis- nu cred ca in aceasta perioada cu atatea lucrari se merita sa risti sa pierzi tot ce faci,, si in plus riscul de a fi descoperit de cei de la drepturile de autor... si atunci ce faci?
si mai e vorba de respectul fata de cei care ne-au pus la dispozitie tehnica ,, prin care stai
comod si transmiti.... nu cred ca 100 dolari e mult pentru licenta- sau cat mai e acum ?-
Realitate este asa cum am prezentat-o ... cunosc foarte multe persoane (contabili , IRU) care folosesc sisteme nelicentiate si le merg acest program , inca de la data punerii lui in functiune ... este optiunea celui care foloseste un program informatic daca isi va cumpara sau nu licenta pentru el ..
problema lui @ pacepa_2001 este in sistemul de operare ca nu-l accepta sa instaleze NET. Framework 3.5 SP 1 ...