Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →
buna seara, va rog sa ma ajutati la urmatoarea intrebare: daca in vechiul program Revisal nu am scos un salariat care a plecat(din diverse motive)si care acum apare ca activ . Am preluat in noul program si apare si el. Am actualizat salariile la cei care efectiv sunt, iar la el nu .Cum sa procedez sa-l scot ? mai pot sa ma intorc la vechiul program sa-l scot si sa-l transmit de acolo? sau acum din noul program ?
in primul rand multumesc pentru raspunsurile utile primite de la voi;
2. si eu sunt sunt in aceeasi situatie ca si kolea41, am un angajat care a fost trecut in revisal (de persoana care a lucrat inaintea mea in revisal) cu contract suspendat pt ca era pe concediu ingrijire copil, dar, cum am aflat ulterior angajata a renuntat mai repede la concediu pt. ingrijire copil , dar nu a revenit in firma . deci persoana asta la mine in revisal inca figureaza cu contractul suspendat. precizez ca nu am trecut inca la noua versiune de revisal, lucrez deocamdata pe cel vechi. ce ma sfatuiti sa fac in situatia asta? cum sa operez in revisal, ca sa nu am probleme cu itm?
multumesc