avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
Multumesc pentru raspuns.Am parola, si le pot depune online, dar nu inteleg de ce mai trebuie sa depun acest fisier, cand eu am luat toate datele angajatilor de la ei ca nu imi mergea sa preiau datele de la vechea versiune revisal si mi-au spus sa le introduc manual, deci ei au in evidenta toti acesti angajati.
freeelis a scris:

lav1 a scris:

Daca eu preiau baza de date din vechiul revisal azi 30.09.2011 nu-mi preia si salariatul incetat cu 3 august. Pentru ca cele doua versiuni merg in paralel salariatii incetati pe vechea versiune nu mai sunt preluati in noua versiune.

Versiunea noua preia numai c.i.m. active, nu si cele incetate ...incetarea din 03.08.2011 trebuia operata in noua versiune , intrucat HG nr.161/2006 este abrogata de la 01.08.2011.

De acord ca HG 161/2006 este abrogata de la 01.08.2011. Atunci de ce a ramas activ vechiul revisal timp de 90 zile incepanad cu 01 august 2011 daca nu-l putem folosi?! Pe site-ul ITM Bihor apare ca fisierele XML exportate din versiunile anterioare de REvisal pot fi in continuare depuse. Personal am transmis (si mai transmit) modificari prin vechiul Revisal.
@ Iordache Oana
sunt servere diferite care gestioneaza baza de date transmisa prin revisal .. si pana la unificarea acestora va mai trece ceva timp ...

@ lav1
Este o interpretare gresita data HG nr.500/2011 ... transmiterea in paralel pe cele doua versiuni se face in continuare intrucat nu exista stabilitate si incredere in noua versiune care a generat la fel de multe erori si semne de intrebare ca si prima versiune a REVISAL-ului.
La transmiterea versiunii vechi nu va genereaza un meaj de atentionare ?
freeelis a scris:

@ sara mihu
Noua versiune a REVISAL-ului nu mai permite salavarea unei singure operatiuni pentru afi transmisa la ITM , se salveaza intreaga baza de date ... c.i.m. nu se dubleaza.

Eu am inteles ca nu se mai transmite ca in cea veche, dar nu inteleg un singur lucru...am modificari in revisal zilnic datorita fluctuatiei, plecari, intrari, suspendari si cand dau pe generare registru imi apar mereu aceiasi salariati insirati pe 3 pagini deorece sunt f multi, eu ce fac mai departe ca sa salvez ce am lucrat in ziua respectiva, dau pur si simplu doar salveaza si atat?sau de exemplu am transmis in aceiasi zi mai multe modificari, nu mi le salveaza in acel fisier rvs si pe cele dinainte deja depuse?
Cum facei dvs salvarea modificarilor in noul revisal?
Se salveaza intreaga baza de date in versiunea noua, nu se mai pot salva decat modificarile ... este altfel decat cea veche .. in momentul transmiterii fisierului se suprascrie numai datele modificate , astfel incat nu se dubleaza c.i.m.

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)