sunt intr-o situatie nasoala, va rog ajutati-ma: am preluat baza de date din vechiul revisal, si am vrut sa introduc salariile angajatilor in noul revisal, cand....am observat ca salariile din contractele de munca (cu toate actele aditionale in care s-au marit salariile la unii angajati) nu corespundeau cu salariile de incadrare de pe statele de plata care se depun la itm lunar ( de catre contabila firmei care "face" salariile ). pe langa faptul ca nu e corect si legal intrebarea mea este: eu care salar il trec in revisalul nou? cel de pe c.i.m sau cel de pe statul de plata? nu am pregatire in domeniul resurselor umane dar nu cred ca e-n regula asa ceva.
cum se transmite fisierul cu toate datele care le-am inregistrat in revisalul nou?
Multumesc.
Iordache Oana a scris:
cum se transmite fisierul cu toate datele care le-am inregistrat in revisalul nou?
Multumesc.
1.Generarea se poate face apeland butonul "Generare registru" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Registru".
2.Aplicatia afiseaza lista de contracte care vor fi exportate. Pentru a genera registrul, utilizatorul apasa butonul "Salveaza", urmand a selecta calea de pe discul local unde acesta va fi salvat.
3.Odata salvarea efectuata cu succes, aplicatia afiseaza un mesaj de informare.
4.Fisierul este in format .rvs.
5.Acesta trebuie transmis online la adresa:
[ link extern ] >
6.Sau la ITM.