Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →
Parerea mea e ca se refera doar la sporurile permanente, la fel cum se facea si cu cartile de munca, unde nu treceam nici ore de noapte, nici alte prime variabile. La ce are nevoie ITM de aceste informatii? La urma urmei depunem 112 cu informatii complexe.
Pentru mine e imposibil, fizic vorbind, sa fac lunar la peste 2500 de angajati 4-5 modificari pentru fiecare persoana care ia premii variabile (10.000-12.500 modificari lunar) si asta doar dupa data de 15 a lunii urmatoare, dupa ce le-am platit si sunt finale si sa ma mai si incadrez in termenul de 20 zile lucratoare.
O sa facem eventual si o adresa catre ITM, dar nu cred ca sunt asa absurzi.
Prin adresa 0017483 / 08-08-2011 ANSPDCP informeaza ca pentru completarea si transmiterea REVISAL nu este necesara inregistrarea ca operator de date cu caracter personal, indiferent daca operatiunea se realizeaza direct de angajator sau de catre un prestator de servicii.
Asa ca se pare ca prestatorii de servicii au scapat de inregistrare. Personal am depus notificare online si mi-a fost respinsa inregistrarea cu motivul ca operatorul de date este angajatorul iar eu, ca PFA, sunt persoana imputernicita de catre operator si nu trebuie sa ma inregistrez.