Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →
Pentru toti cei care au primit un asemenea mesaj :
Este un mesaj de atentionare pentru ca s-a transmis cu intarziere anumite date prin revisal ... de exemplu, o incetare a c.i.m. nu a fost transmisa la data incetarii c.i.m. ... programul calculeaza pentru ITM zilele de intarziere cu care s-a transmis registru.
deci cum facem cu sporurile de noapte?din cate am vazut se trece suma, iar lunar se va schimba, in functie de nr de ore.schimbam si noi in revisal lunar si transmitem?
freeelis a scris:
Este un mesaj de atentionare pentru ca s-a transmis cu intarziere anumite date prin revisal ... de exemplu, o incetare a c.i.m. nu a fost transmisa la data incetarii c.i.m. ... programul calculeaza pentru ITM zilele de intarziere cu care s-a transmis registru.
Imi pare rau, dar eu am transmis incetarea in termen, adica in aceiasi zi cu data plecarii salariatului, deci nu are cum sa fie acest mesaj pt ce zici dvs.Cu tot respectul., tr sa fie vb de altceva.
mihabucur76 a scris:
freeelis a scris:
Imi pare rau, dar eu am transmis incetarea in termen, adica in aceiasi zi cu data plecarii salariatului, deci nu are cum sa fie acest mesaj pt ce zici dvs.Cu tot respectul., tr sa fie vb de altceva.
Nu este vorba de nimic altceva , intrebati la IT din cadrul ITM-ului si veti vedea ca acesta va fi raspunsul ... era doar un exemplu problema cu transmiterea incetarii unui c.i.m. ... in principiu, este vorba despre nerespectarea termenelor de transmitere a revisal-ului ... acest raspuns l-am primit de la TeamNet si de la ITM.