avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
sara mihu a scris:

astazi cand am transmis o modificare in revisal pe vechiul program, pentru ca inca nu am transferat pe noul program, am primit urmatorul mesaj scris cu rosu in fereastra cu numarul de inregistrare:,, ATENTIE! Registrul de salariati nu respecta prevederile art.4. din H.G.500/2011, ceea ce constituie contraventie conform art.9 din HG nr. 500/2011 , si poate fi sanctionata contraventional cu amenda conform art.9 alin.2 din HG nr. 500/2011.
Registrul de salariati contine informatii ce trebuiau actualizate incepand cu 1.august.2011 !''
Pai de ce primesc aceste mesaj?????nu avem termen de 90 de zile pentru a lucra pe noul program revisal????Adica pot primi amenda din cate am citit eu in mesaj ca nu am transmis salariatii pe noul program??

Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine, am primit de asemenea acelasi mesaj.
Am trimis un mail catre cei de la suport registru si astept raspuns.

Sara tu ai aflat intre timp de ce apare mesajul ala?
multumesc
Si eu am primit mesajul respectiv, cred ca se genereaza automat la orice transmisie a revisal-ului vechi. (eu aveam o incetare de cim...). Problema este ca am f. multi salariati si nu am cum sa actualizez imediat toata baza de date, iar modificari care trebuie transmise apar frecvent.
Pentru toti cei care au primit un asemenea mesaj :
Este un mesaj de atentionare pentru ca s-a transmis cu intarziere anumite date prin revisal ... de exemplu, o incetare a c.i.m. nu a fost transmisa la data incetarii c.i.m. ... programul calculeaza pentru ITM zilele de intarziere cu care s-a transmis registru.
lilid a scris:

sara mihu a scris:

astazi cand am transmis o modificare in revisal pe vechiul program, pentru ca inca nu am transferat pe noul program, am primit urmatorul mesaj scris cu rosu in fereastra cu numarul de inregistrare:,, ATENTIE! Registrul de salariati nu respecta prevederile art.4. din H.G.500/2011, ceea ce constituie contraventie conform art.9 din HG nr. 500/2011 , si poate fi sanctionata contraventional cu amenda conform art.9 alin.2 din HG nr. 500/2011.
Registrul de salariati contine informatii ce trebuiau actualizate incepand cu 1.august.2011 !''
Pai de ce primesc aceste mesaj?????nu avem termen de 90 de zile pentru a lucra pe noul program revisal????Adica pot primi amenda din cate am citit eu in mesaj ca nu am transmis salariatii pe noul program??

Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine, am primit de asemenea acelasi mesaj.
Am trimis un mail catre cei de la suport registru si astept raspuns.

Sara tu ai aflat intre timp de ce apare mesajul ala?
multumesc

nu, nu am aflat, se pare ca apare la toti cei care transmit modificari, dar nu mi se pare normal sa scrie ca vom fii sanctionati din moment ce avem la dispozitie si programul vechi pe care putem lucra, de asta s-a si dat termen de 90 de zile, pt a avea timp suficient.Eu am o soc. cu f multi salariati, suspendari, sporuri, concedii fara plata, etc...deci imi tr destul timp pt a lucra pe cel nou si a veni cu toate modificarile la zi.

Daca ati fi citit toate raspunsurile date pana acum , ati fi gasit si ce inseamna acel mesaj care apare la transmiterea online a REVISAL-ului.

Termenul de 90 de zile nu este prevazut nicaieri decat pentru transmiterea salariilor si sporurilor. Acesta este un termen dat de TeamNet pentru a putea fi evaluat programul REVISAL in noua varianta ...

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)