Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →
Nu cred ca trebuiau inregistrate toate modificarile de la 01-01-2011, ci doar starea la 01-08-2011. Tot in REVISAL se trec si contractele suspendate la data de 01-08-2011 mentionandu-se la data suspendarii date reala la care a avut loc acest fapt.
Si o nedumerire, acum: Trebuie suspendat contractul de munca in cazul acordarii concediului fara plata??? Cf.art.54 din Codul muncii contractul de munca POATE FI SUSPENDAT prin acordul partilor. Asadar, nu reiese de nicaieri obligativitatea suspendarii contractului, cel putin asa inteleg eu. Gresesc?
livius_sv a scris:
Nu cred ca trebuiau inregistrate toate modificarile de la 01-01-2011, ci doar starea la 01-08-2011. Tot in REVISAL se trec si contractele suspendate la data de 01-08-2011 mentionandu-se la data suspendarii date reala la care a avut loc acest fapt.
Si o nedumerire, acum: Trebuie suspendat contractul de munca in cazul acordarii concediului fara plata??? Cf.art.54 din Codul muncii contractul de munca POATE FI SUSPENDAT prin acordul partilor. Asadar, nu reiese de nicaieri obligativitatea suspendarii contractului, cel putin asa inteleg eu. Gresesc?
Exista in schimb obligativitatea completarii si transmiterii suspendarii in REVISAL.
Nu este gresit nici daca se trec salariile de la 01.01.2011 , astfel incat se poate avea cumulat o situatie reala a salariului ..pana la 31.12.2010 exista acte depuse la ITM , iar dupa 01.01.2011 se poate verifica in REVISAL.
@ sara mihu
Termenul de 90 de zile este pentru salarii si sporuri ... nu vad de unde ati scos acel termen pentru transmiterea registrului in varianta noua a programului.