avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea 230/2007, asociatii de proprietari, cenzor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea 230/2007, asociatii de proprietari, cenzor

Cenzorul trebuie sa aiba studii superioare de specialitate, avind in vedere ca raspunde de gestiunea financiar-contabila.
Nu e suficient studii medii, cum precizeaza legea 230; studii medii are si instalatorul, si zugravul, si femeia de serviciu, ori acestia s-ar putea sa nu fie in masura sa-si indeplinesca atributiile din legea 230.
Cel mai recent răspuns: laurab82 , utilizator 23:56, 23 Ianuarie 2013
Nea Presedintele daca tot le cvunoasteti pe toate si ii apostrofati pe toti, mai studiati normele CECCAR
Subordonarea a fost nuantata strict profesional,sau dvs Presedinte ii impuneti cenzorului concluziile ?
alexa76
referitor la aspectul ca
noi stim ca nu vor sa vedem multe
,daca aveti certitudinea unor abuzuri,sau incalcari ale prevederilor in vigoare aveti posibilitatea sa solicitati serviciului specializat din primarie ca si autoritate competenta ,sa desfasoare verificari financiar contabile,conform
art 56(4) din L nr 230/2007 Constatarea contraventiilor prevazute de prezenta lege,facuta la sesizarea oricarei persoane interesate,precum si aplicarea sanctiunilor corespunzatoare se fac de catre persoanele imputernicite de Inspectoratul de Stat in Constructii si de Ministerul Internelor si Reformei Adminitrative,de primari sau de imputernicitii acestora.
Aveti posibilitatea sa solicitati efectuare de expertiza contabila
alexa76 a scris:

...noi stim ca nu vor sa vedem multe tocmai de aceea am ales-o cenzor pe aceasta vecina ca sa faca fotografii la acte si sa le putem face reclamatii.
.
Asta da! E chiar dragut. Sa- ti alegi cenzorul pe post de spion, e ceva! Imi inchipui ce va iesi. Si nu pre stiu cam cat de legala e ideea cu fotografiile de familie.
era vb de fotocopii...
si atept un rasuns ynocent.. un administrator are abateri de orice fel.....fac adresa la primarie la biroul CAP...ce masuri va lua primaria ,stiind ca societatea ce administreaza,este a primariei?
Si raspunsul ynocent nu mai apare datorita @ proprietaru

Alte discuții în legătură

Conditii cenzor udau_1966 udau_1966 as vrea sa stiu ce conditii trebuie indeplinite ,din punct de vedere legal,sa fii cenzor al unei asociatii de propietari? cu stima ,cristi (vezi toată discuția)
Studiile cenzorului asociatiei de proprietari ales si angajat extern cyan cyan Am cautat pe forum discutii privind studiile cenzorului asociatiei de proprietari si am observat ca parerile sunt impartite avand in vedere ambiguitatea din ... (vezi toată discuția)
Comisia de cenzori si presedinte brgp123 brgp123 Va rog sa-mi spuneti daca o comisie poate fi formata dintr-o singura persoana, cenzorul poate fi si contabil, cenzorul poate fi si administrator, ... (vezi toată discuția)