avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea 230/2007, asociatii de proprietari, cenzor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea 230/2007, asociatii de proprietari, cenzor

Cenzorul trebuie sa aiba studii superioare de specialitate, avind in vedere ca raspunde de gestiunea financiar-contabila.
Nu e suficient studii medii, cum precizeaza legea 230; studii medii are si instalatorul, si zugravul, si femeia de serviciu, ori acestia s-ar putea sa nu fie in masura sa-si indeplinesca atributiile din legea 230.
Cel mai recent răspuns: laurab82 , utilizator 23:56, 23 Ianuarie 2013
@ynocentta
Cred ca sunteti singura utilizatoare cu aceasta opinie!
Astept inca raspunsurile dvs. la respectivele intrebari.
Multumesc.
PS: "nu a-ti ajuns"> nu ati ajuns!
Ultima modificare: Luni, 5 Octombrie 2009
Presedintele, utilizator
@Presedintele
Cred ca sunteti singura utilizatoare cu aceasta opinie!

Credinta va este puternic zguduita in raport de banarea din data de 4 sept 2009,,dar orisicum, tema in discutie nu o constituie credinta dvs.
Propun ca acest topic sa ramana rezervat pentru @presedintele & @ynocenttaX-(
@marius cioca
Nu e nevoie. Eu ma opresc aici cu aceasta "discutie" dusa la nivel infantil.

:offtopic:
JOS PALARIA!:yes:

romascanu a scris:

@ynocentta,
Unii oameni simt nevoia sa vorbeasca mai mult despre insusirea pe care stiu ei ca o au mai putin.
E culmea ironiei sa cereti elgai sa fie "rezervata in apostrofari" cata vreme ...ori n-ati scris dvs. nimic demn de retinut pe site-ul asta ori mi-au cazut mie ochii doar pe apostrofarile dvs. aduse altora.

Iar inainte de a spune altora "mai studiati", intrebati-va intai daca v-ar putea fi iertata asta pe langa "inocenta" de care dispuneti in materie de drept.

Ultima modificare: Luni, 5 Octombrie 2009
Presedintele, utilizator
credca este mai constructiv sa va mai CENZOR-ati discutiile neprincipiale si sa dati (cum o fi corect...dati sau...da ti?) #-oraspunsuri mai concrete legate de intrebare..sa nu uitam ca este totusi un site juridic.

Alte discuții în legătură

Conditii cenzor udau_1966 udau_1966 as vrea sa stiu ce conditii trebuie indeplinite ,din punct de vedere legal,sa fii cenzor al unei asociatii de propietari? cu stima ,cristi (vezi toată discuția)
Studiile cenzorului asociatiei de proprietari ales si angajat extern cyan cyan Am cautat pe forum discutii privind studiile cenzorului asociatiei de proprietari si am observat ca parerile sunt impartite avand in vedere ambiguitatea din ... (vezi toată discuția)
Comisia de cenzori si presedinte brgp123 brgp123 Va rog sa-mi spuneti daca o comisie poate fi formata dintr-o singura persoana, cenzorul poate fi si contabil, cenzorul poate fi si administrator, ... (vezi toată discuția)