avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea 230/2007, asociatii de proprietari, cenzor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea 230/2007, asociatii de proprietari, cenzor

Cenzorul trebuie sa aiba studii superioare de specialitate, avind in vedere ca raspunde de gestiunea financiar-contabila.
Nu e suficient studii medii, cum precizeaza legea 230; studii medii are si instalatorul, si zugravul, si femeia de serviciu, ori acestia s-ar putea sa nu fie in masura sa-si indeplinesca atributiile din legea 230.
Cel mai recent răspuns: laurab82 , utilizator 23:56, 23 Ianuarie 2013
ynocentta a scris:

Nea Presedintele daca tot le cvunoasteti pe toate si ii apostrofati pe toti, mai studiati normele CECCAR
Subordonarea a fost nuantata strict profesional,sau dvs Presedinte ii impuneti cenzorului concluziile ?

Tanti ynocenta stiu ca e uneori greu pt unii sa-si recunoasca lacunele dar nu e imposibil!Nu inteleg cu ce v-am deranjat atata timp cat L230/2007 este foarte clara in ce priveste atributile cenzorului/comisiei de cenzori!?Daca doriti sa discutam de norme CECCAR,standarde de contabilitate, IFRS sau US GAP ne mutam discutia pe topicul specific!
S-auzim de bine!
@Presedintele,
Daca doriti sa discutam de norme CECCAR,standarde de contabilitate,IFRS sau US GAP ne mutam discutia pe topicul specific

Nu apreciati mai normal ,sa va probati cunostiintele ,styrict pivitor la prevederile L nr 230/2007 care apropos face obiectul topicului,daca nu a-ti uitata acest esntiual aspect.
Referitor la normele mentionate de catre dvs ,nu a-ti mentionat concret ,sunteti cumva mandatat sa faceti informarea acestor prevederi ,nu de alta dar prezentul forum ,prin regulament
nu constituie consultanta juridica
.
Prin atitudine si comportament-evident in afara regulamentului,intentionat induceti si sa mentiineti o stare de disconfort de opinii,aspect care va este continu atentionat de mai multi useri si chiar de catre administratorii forumului.
Nu inteleg sa intru in polemica cu dvs si incercati sa faceti dovada exercitiului de responsabilitate sa respectati colegii de forum si sa fit mai retinut in agresivitate verbala.
Sa auzim de bine,dar daca se poate ,incercati sa si contribuiti ca sa auzim de bine ,nu numai sa solicitati
ynocentta a scris:

Si raspunsul ynocent nu mai apare datorita @ proprietaru
[/quot
acelasi raspuns ynocent ca n toate raspunsurile.Nu aveam pretentia sa cunoasteti chiar toate raspunsurile,lucru dovedit chiardeinterventia precedenta..=D>l si de punctajul la...popularitate.Macar asa sa va simtiti bine..
Ultima modificare: Duminică, 4 Octombrie 2009
proprietaru, utilizator
@ynocentta
Uitati de la mana pan' la gura ce sustineti si ce afirmati, din pacate! Mai cititi o data "pledoaria" dvs. de pe pagina 2 si apoi va veti lamuri ce cunostinte inteleg sa probez.
Nu inteleg de ce tot insistati sa va expuneti opiniile intr-o forma ce se vrea protocolara si academica cand o faceti intr-un mod gresit(de ex.: "nu a-ti mentionat" > nu ati mentionat!)! Mai mult, nu v-am vazut pe lista moderatorilor ca sa ne tot "bombardati" cu "regulamentu' " ! (Daca vreti sa cititi...in regulament se face referire si la modul de scriere pe acest forum! Il respectati?)
"Agresivitate verbala"? Unde e? Nu am jignit pe nimeni ci am pus niste simple intrebari!
=D>

Ultima modificare: Duminică, 4 Octombrie 2009
Presedintele, utilizator
@Presedintele
din principiu nu raspund la manifestarile dvs ,dar deja intreceti masura.A-ti observat ca si alti useri,in mod civilizat va atentioneaza sa va retineti interesul pentru a crea discutii neprincipiale.
Am rugamintea sa incetati sa ne mai apostrofati ,pentru ca nu a-ti ajuns dictatorul acestui forum.
Nu va convin opiniile lui X sau Y ,ignorati-le .

Alte discuții în legătură

Conditii cenzor udau_1966 udau_1966 as vrea sa stiu ce conditii trebuie indeplinite ,din punct de vedere legal,sa fii cenzor al unei asociatii de propietari? cu stima ,cristi (vezi toată discuția)
Studiile cenzorului asociatiei de proprietari ales si angajat extern cyan cyan Am cautat pe forum discutii privind studiile cenzorului asociatiei de proprietari si am observat ca parerile sunt impartite avand in vedere ambiguitatea din ... (vezi toată discuția)
Comisia de cenzori si presedinte brgp123 brgp123 Va rog sa-mi spuneti daca o comisie poate fi formata dintr-o singura persoana, cenzorul poate fi si contabil, cenzorul poate fi si administrator, ... (vezi toată discuția)