avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutor! Fondul de rulment este optional sau nu...pana ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutor! Fondul de rulment este optional sau nu...pana la urma?

Fondul de rulment este pana la urma obligatoriu sau nu? Pot sa nu il platesc....si daca da in baza carei legi?
Adiministratorul a inclus pe listele de cheltuieli fond de rulment fara a avea acordul prealabil al proprietarilor? e corect?
Pot sa nu il platesc? ....
Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede...
Multumesc
Cel mai recent răspuns: +×÷= , utilizator 18:40, 23 Februarie 2018
....sau prin mesajele private, poate, nu?
Din pacate pentru dvs, domnule carol_lorac si domnule musac, nu stiti cand sa puneti punct unei dispute si doriti, fiecare dintre dumneavoastra sa aveti ultimul cuvant in orice discutie ati fi implicati impreuna.

V-am rugat sa incetati, v-am dat si o solutie, aceea de a va ignora reciproc, dar se vede treaba ca in loc sa luati de bune rugamintile noastre, ati considerat ca e mai importat sa continuati sa va certati. Daca nu erati de acord cu punctul de vedere al celuilalt, puteati vota mesajul ca nefiind util discutiei. Ceilalti utilizatori care ar fi citit, ar fi inteles punctul dumneavoastra de vedere. Am incercat sa explic motivele pentru care comportamentul dvs nu se potriveste in aceasta comunitate, dar nici aceasta explicatie nu si-a atins scopul.

Prin urmare, am luat decizia banarii temporare, pana pe 17 septembrie, a conturilor dvs de utilizatori.
www.avocatnet.ro/content/for...

Sper sa reveniti pe forum cu o alta atitudine. Pana la urma, poate ar fi fost mai bine sa va ignorati reciproc.

Imi pare rau.
Ultima modificare: Duminică, 14 Septembrie 2008
Admin, administrator
DA, fondul de rulment trebuie achitat catre asociatie, deoarece facturile se maresc de la luna la luna iar intretinerea se achita in functie de cum se ia salariile ( a mai explicat cineva pe acest forum motivele pentru care este necesar fondul de rulment). Sunt foarte multe motive de expus pentru care trebuie sa existe un fond de rulment , motive de cele mai multe ori legale iar unele din punct de vedere al unui om gospodar.Deci concluzia cea mai importanta este ca: TREBUIE SA EXISTE IN CONTUL ASOCIATIEI UN FOND DE RULMENT, deci trebuie sa achita-ti fondul( scuze pentru repetare).
adm. a scris:

DA, fondul de rulment trebuie achitat catre asociatie, deoarece facturile se maresc de la luna la luna iar intretinerea se achita in functie de cum se ia salariile ( a mai explicat cineva pe acest forum motivele pentru care este necesar fondul de rulment). Sunt foarte multe motive de expus pentru care trebuie sa existe un fond de rulment , motive de cele mai multe ori legale iar unele din punct de vedere al unui om gospodar.Deci concluzia cea mai importanta este ca: TREBUIE SA EXISTE IN CONTUL ASOCIATIEI UN FOND DE RULMENT, deci trebuie sa achita-ti fondul( scuze pentru repetare).
si cu ce s-a ales ? cu o banare :))
am si eu o problema daca am puteti ajuta,eu locuiesc cu chirie de 5 ani intr un ap de 2 camere ,de cand m am mutat aici stiu ca am platit fondul de rulment ,chiar admin mi a sugerat intr o zi sa nu l mai platesc pt ca este de datoria proprietarului,acum s a afisat la panou restante fond de rulment 3 milioane ,zice ca nu este platit din 2005 adica de cand m am mutat eu aici si nu vrea sa mai recunoasca ca eu am platit acest fond de rulment si nici ca m a sfatuit sa nu l mai platesc,exista vreo modalitate de a afla daca eu in acesti 5 ani am platit fondul de rulment???multumesc mult

Alte discuții în legătură

Penalizari in cadrul asociatiei de proprietari AsociatiaMihaiViteazuTV1 AsociatiaMihaiViteazuTV1 Cum se pot aplica penalizari in cadrul unei asociatii de proprietari? (vezi toată discuția)
Calcul penalizari adriandanciu90 adriandanciu90 Buna seara. Daca prin adunarea generala s-a stabilit un procent de 0,1% pe zi de intarziere incepand cu prima zi de dupa expirarea celor 50 de zile de la ... (vezi toată discuția)
Penalitati la intretinere luminita ursu luminita ursu am ramas restantiera la intretinere este legal ca sa fie penalitatile mai mari decat restanta asta in conditia care eu mi-am luat angajamentul de-a a plati ... (vezi toată discuția)