Va salut si va stimez pe toti utilizatorii acestui site.
urmaresc acest site de vro 1 an si ceva mai precis de cand politisti si procurorul mi au deschis un dosar penal pt. furt calificat . si de atunci tot caut si tot rasfoiesc prin toate partile sa mi gasesc dreptatea intro tara cu avocatii inutilii in fata instantelor romanesti .in prezent sant condamnat la 3 anisori de inchisoare definitiv , irevocabil si nevinovat.
Unde pot sa-mi gasesc dreptatea in tara asta?
Ma poate ajuta vrun avocat din romania ? sau vro organizatie din romania care apara drepturile omului sa mi dovedesc nevinovatia?
La cine ma pot adresa? exista vro comisie de petiti pentru abuzurile din justitie care ma poate ajuta?
Oameni bunii e strigator la cer ce se intapla in justitia di romania o spun pentru ca o simt pe pielea mea si nu mai am incredere in nici un avocat ca majoritatea dau cu presupusul si mi au luat banii degeaba
exista avocati profesionisti in romania ? eu cred ca nu, sau cred ca instantele romanesti nu du doi bani pe vorbele avocatilor din romania.
sant un biet cetatean roman care sufera o drama a justitiei din romania ,am doi copii mici si nu pot sa ma bucur de ei pentru ca justitia si instantele romanesti e un dezastru social care distruge vietii omenesti
CREDETI CA JUSTITIA DIN ROMANIA MAI POATE SA INDREPTE GRESEALA CARE AU FACUTO IN DREPTUL MEU?SI CUM?CAREA AR FII DRUMUL DE URMAT ?DE UNDE SA INCEP?
domnule avocat CLAUDIU LASCOSCHI va multumesc pentru raspunsuri si aveti dreptate in cea ce spuneti ca sa nu bagam toti avocati in aceiasi oala dar pe acei avocati manglitori si mincinosi care iau bani oamenilor si nu ar fi o problema de bani dar te si incurca foarte mult pentru ca noi oameni de rand avem incredere ca o sa faca ceva benefic pentru noi cand il angajam dar nu face nimic si te trezesti cu puscaria pe cap fara sa mai ai alte sanse sa incerci cu alt avocat .cred ca daca cunesteam pe toti avocati din romania as alege pe cel mai bun fara sa conteze suma de bani care mio cere dar problema e ca on om de rand se duce la un avocat oare care fara sal cunoasca si ai ia bani degeaba fara sa rezolve nimic dar nici bani nu ai mai inapoiaza asta inseamna insalatorie pentru ca nu a facut nimic bun pentru omul de rand si in plus de ce sistemul juridic nu ai elimina pe acesti avocati care inseala lumea sau sa se faca o lege pentru ei sai depucteze sau sa inapoieze bani oamenilor daca intrun proces nu rezolva nimic sau sa fie eliminati din sistem sa ramana numai profesionisti . eu cred ca multi oameni au fost pacaliti si incurcati de avocatii de doi bani care promit ca face ceva pentru bietul om si in final nu rezolva nimic .
La curtea de apel bucuresti am avuto pe o doamna avocat respectabila doamna [Editat] ,cred ca o cunosc multi ca e renumita mia promis ca osa reuseasca sa scoata macar sa se dea dosarul inapoi la rejudecare ( e minimul ce sigur pot sa fac ) asa mia promis dar nimic iam dat si 1000 de euro degeaba si uitema cu puscaria pe cap.
e o mare problema cu avoctii care promit,ia banii omului ,si in final nu rezolva nimic nu iti da bani inapoi si tea si incurcat nu lsandute sa iti cuti un avocat care poate sa te ajute cu ceva
Eu nu cred ca o cunosc...pe acea doamna avocat...cel putin dupa nume...dar nu acest lucru este important.
Depinde foarte mult de probele care se afla la dosar.Curtea de Apel Bucuresti este una din cele mai dure instante din tara, dar sa stiti ca fara probe o persoana nu poate fi condamnata.
Marea problema poate fi acolo unde probele sa fie infuientate de politisti in faza de urmarire penala si instantele sa le aiba in vedere la pronuntarea hotararii de condamnare.
Cred ca cca 70 % din cei care vin cu o hotarare de achitare la Curtea de Apel Bucuresti sfarsesc prin a fi gasiti vinovati si condamnati.
Exista avocati care nici nu mai intra in fata curtii desi au obtinut o achitare in prima instanta...
Am intalnit situatii concrete in care m-am ocupat eu de dosar intrucat avocatul care a obtinut achitarea in prima instanta nu a mai vrut sa intre in instanta de apel.Cu noroc...s-a mentinut solutia de achitare...
Spun cu noroc intrucat daca nu exista noroc persoana ar fi putut fi condamnata...sau nu...depindea de o proba...
Am vazut si studiat si eu dosare in care desi initial persoanele erau achitate mi-am dat seama ca persoanele vor fi condamnate.Intr-un caz era vorba de o singura amprenta...pe care prima instanta si instanta de apel nu a luat-o in seama...Dosarul era destul de simplu si am avut posibilitatea sa il studiez relativ rapid.
Parerea mea era ca putea sa si scape dar si sa fie condamnat...fiind recidivist...dar din motive obiective nu l-am aparat in instanta...
Conta enorm lamurirea aspectului legat de acea amprenta...
A primit o pedeapsa de 5 ani cu executare...fara sa isi mai angajeze avocat...
Problema este ca oamenii nu vor sa plateasca avocatii ca sa studieze dosarul mai inainte de a le prelua cazul si avocatii s-au adaptat sa ia cazul pe nevazute anterior.Ma refer la un studiu amanuntit, asa cum fac si judecatorii care judeca cazul...si nu la rasfoirea dosarului de avocat timp de 10 minute...
Problema cu studierea dosarului anterior acceptarii cazului de avocat este ca se pierde mult timp si cam costa...
Va pot spune ca cca 70 % din cei care ma contacteaza vor sa le iau cazul pe nevazute si fara sa ma plateasca sa studiez dosarul anterior.Vor sa plateasca o suma de bani asa, din burta...
Domnule avocat despre ce noroc vorbiti viata mea e ditrus din cauza unor procurori si politisti si judecatori prosti incepatori si dumneavoastra spuneti de noroc.este un abuz enorm facut asupra mea si sa mai am noroc pai inseamna ca justitia e o loterie tragem lozuri si ne pierdem ani pe la puscarii.
povestea mea a inceput in felul urmator: acum aproximativ 2 ani am fost luat de pe strada de niste politisti fara niciun mandat fara nici-o ordonanta de retinere am ajuns la post si mau pus sa dau cu subsemnatu in legatura cu un furt petrecut in acea zii eu am refuzat complet sa declar dupa cateva ore mau bagat intrun grup de recunoastere cu inca patru persoane au venit pe rand doi tiristi si au zis catre mine ca eu sant soferul masini inplicate in furtul genti lor eu nu am stiut cum sa ma apar si nici la avocat din sala de recunoastere sai cer explicatii ce se intampla cu mine probabil ca era avocatul politiei dupa inca cateva ore miau dat ordonanta de retinere si adoua zi mandat de 29 de zile am stat arestat 60 de zile pana la prima instanta de fond unde unul din tiristi sia intors declaratia spunand ca nu mai este sigur daca eu am fosts sau nu am fost soferul masini inplicate am fost eliberat sub control juridic dupa cateva instante de fond primesc 1an si 6 luni cu suspendare domnul procuror ne multumit a declarat apel dupa ce laa vazut ca eu am declarat apel eu ne find mulutmit pentru ca ma stiu fara nic-o vina la apel am stinduma ne vinovat nu am dat inportanta mare apelului si nu miam pos avocat si mam pomemit cu 3 ani cu executare mai departe declar recurs si mio angajez pe doamna [Editat] care mia promis dupa ce iam platit studierea dosarului ca va reusi sa scoata cel putin inapoierea dosarului la instanta de fond si nu a reusit nimic .
daca nu se baga si imi zicea ca nu are sanse poate ajungeam la dumneavoastra domnule avocat sau la altu care putea sa faca ceva benefic mia luat banii si ma si incurcat rau de acesti avocati vorbeam eu care iau bani oamenilor dejeaba .
acum ma aflu in stagiul rejudecari am depus cererea de rejudecare si astept acordul parchetului
pe cei doi tiristi mincinosi le am depos plangere penala pentru denunt calomnios si celalalt marturie mincinoasa acelasi parchet lea respins ca ne fondate si mam plans la instanta inpotriva deciziei parchetului si maine se judeca ceste doua plangeri ce imi recomandati sa cer instantei?? care sant limitele de timp de solutionare unei cereri de revizuire a dosarului?
unde imi recomandati sa mi gasesc dreptatea in tara asta?'si cum
V-am spus ca nu cunosc nicio doamna avocat [Editat] si nici nu are importanta acest lucru.
Din moment ce ati avut un avocat pe care dvs. il apreciati in mod deosebit probabilitatea de a fi condamnat fara probe era redusa.
Faptul ca nu v-ati angajat avocat in apel a fost o greseala deosebit de grava intrucat stiati ca trebuie sa va aparati.Consecinta faptului ca nu v-ati angajat avocat si nu v-ati aparat corespunzator ati constatat-o singur.
Daca au existat probe in acuzare la dosar doamna avocat [Editat] probabil ca nu a mai avut ce sa faca chiar daca a sperat...
Nu contest faptul ca pot exista persoane condamnate pe baza de probe dar care sa nu fie vinovate dar ati avut ghinion...
Asa cum o persoana vinovata poate scapa de pedeapsa daca are noroc, tot asa o persoana nevinovata poate fi condamnata.
Pot exista situatii in care politia sa isi faca probatoriul asa cum vrea...dar eu il numesc tot ghinion al inculpatului...
Vorbiti cu doamna avocat ce sanse aveti la revizuire intrucat ea cunoaste probele de la dosar si ce se poate face.
domnule alexandrugroza va multumesc de mesaj si sincer mia placut cum ati pus problema si añume pe probe dar sa stiti ca probele care mau incriminat nu au fost decat o recunoastere din grup comandata de politisti destepti doi oameni unul partea vatamata si celalalt colegul sau martor mau aratat cu degetul ca eu as fii soferul masini inplicata in furt asta la politie dar in instanta partea vatamata sa sucit si adeclarat ca nu e sigur ca sant eu si ca nu poate invinovatii pe cineva daca nu e sigur .
si unde credeti ca pot gasii acel aparator destept care stie sa puna problema ca daca as sti ca ma scoate ca nevinovat ias da 10 000 de euro acum si vorbesc forte serios??
sant de acord cu dumneavoastra in cazul judecatorilor care abuzeaza oameni ca mine prin inconstienta si lipsa de profesionalism si interes