avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnat definitiv fara sa fii vinovat abuzat de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnat definitiv fara sa fii vinovat abuzat de justitia din romana (exista justite in romani?)

Va salut si va stimez pe toti utilizatorii acestui site.
urmaresc acest site de vro 1 an si ceva mai precis de cand politisti si procurorul mi au deschis un dosar penal pt. furt calificat . si de atunci tot caut si tot rasfoiesc prin toate partile sa mi gasesc dreptatea intro tara cu avocatii inutilii in fata instantelor romanesti .in prezent sant condamnat la 3 anisori de inchisoare definitiv , irevocabil si nevinovat.
Unde pot sa-mi gasesc dreptatea in tara asta?
Ma poate ajuta vrun avocat din romania ? sau vro organizatie din romania care apara drepturile omului sa mi dovedesc nevinovatia?
La cine ma pot adresa? exista vro comisie de petiti pentru abuzurile din justitie care ma poate ajuta?
Oameni bunii e strigator la cer ce se intapla in justitia di romania o spun pentru ca o simt pe pielea mea si nu mai am incredere in nici un avocat ca majoritatea dau cu presupusul si mi au luat banii degeaba
exista avocati profesionisti in romania ? eu cred ca nu, sau cred ca instantele romanesti nu du doi bani pe vorbele avocatilor din romania.
sant un biet cetatean roman care sufera o drama a justitiei din romania ,am doi copii mici si nu pot sa ma bucur de ei pentru ca justitia si instantele romanesti e un dezastru social care distruge vietii omenesti
CREDETI CA JUSTITIA DIN ROMANIA MAI POATE SA INDREPTE GRESEALA CARE AU FACUTO IN DREPTUL MEU?SI CUM?CAREA AR FII DRUMUL DE URMAT ?DE UNDE SA INCEP?
Cel mai recent răspuns: reflexleg , utilizator 21:58, 17 Octombrie 2011
Dl. Lascoschi are dreptate, apelul era foarte important, mai ales ca l-a declarat si parchetul care dorea sa ajunga la o pedeapsa cu executare si iata ca a reusit, pentru ca practic dvs. nu ati fost aparat in nici un fel in aceasta faza.
Daca ati considerat ca apelul nu este important de ce l-ati mai declarat? Ori puteati sa ramaneti la acelasi avocat pe care l-ati avut la fond sa va reprezinte si la apel.
Sa speram ca aveti sanse la revizuire.
darisdinu a scris:

domnule alexandrugroza va multumesc de mesaj si sincer mia placut cum ati pus problema si añume pe probe dar sa stiti ca probele care mau incriminat nu au fost decat o recunoastere din grup comandata de politisti destepti doi oameni unul partea vatamata si celalalt colegul sau martor mau aratat cu degetul ca eu as fii soferul masini inplicata in furt asta la politie dar in instanta partea vatamata sa sucit si adeclarat ca nu e sigur ca sant eu si ca nu poate invinovatii pe cineva daca nu e sigur .
si unde credeti ca pot gasii acel aparator destept care stie sa puna problema ca daca as sti ca ma scoate ca nevinovat ias da 10 000 de euro acum si vorbesc forte serios??
sant de acord cu dumneavoastra in cazul judecatorilor care abuzeaza oameni ca mine prin inconstienta si lipsa de profesionalism si interes

Eu va inteleg si sincer imi pare rau daca ati fost condamnat nevinovat.
Eu nu sunt avocat de meserie, insa datorita faptului ca am fost invinuit la un moment dat, am trecut printr-un proces greoi si lung ,am pus mana pe carte si legi, chiar daca am avut un avocat, sa spunem "bataios" insa fara experienta prea multa in spate. Alaturi de el, am muncit cot la cot la dosarul meu, nu am incercat sa strang probe in aparare, ci am incercat sa gasesc metode prin care sa combat probele acuzarii.
Va pot spune ca au fost nopti lungi nedormite, termeni juridici cu care nu eram deloc familiarizat. Eu personal sunt de parere ca nu conteaza numai avocatul intr-un proces, mai ales penal, cred ca invinuitul/inculpatul nu trebuie sa stea cu mainile in san sa astepte ca cel platit de el sa faca ceva(nu spun ca e cazul dvs.).
Organele de cercetare penala niciodata nu vor fi de partea invinuitului, vor incerca intotdeauna sa-i puna bete in roate, adeseori incalcandu-se drepturile pe care acesta le are, insa important este sa-ti cunosti aceste drepturi.
De aceea v-am spus si mai sus ca din moment ce ti se declara "razboi", mergi pana la capat si te aperi in toate caile de atac care ti se pun la dispozitie, pentru ca orice greseala ...se plateste.

darisdinu a scris:

domnule alexandrugroza va multumesc de mesaj si sincer mia placut cum ati pus problema si añume pe probe dar sa stiti ca probele care mau incriminat nu au fost decat o recunoastere din grup comandata de politisti destepti doi oameni unul partea vatamata si celalalt colegul sau martor mau aratat cu degetul ca eu as fii soferul masini inplicata in furt asta la politie dar in instanta partea vatamata sa sucit si adeclarat ca nu e sigur ca sant eu si ca nu poate invinovatii pe cineva daca nu e sigur .
si unde credeti ca pot gasii acel aparator destept care stie sa puna problema ca daca as sti ca ma scoate ca nevinovat ias da 10 000 de euro acum si vorbesc forte serios??
sant de acord cu dumneavoastra in cazul judecatorilor care abuzeaza oameni ca mine prin inconstienta si lipsa de profesionalism si interes

In prezent ma tem ca nu se mai poate face nimic.
Probabilitatea de a se putea schimba ceva este foarte redusa.
Ar trebui ca martorii sa fie condamnati pentru marturie mincinoasa.
Aceasta ar fi singura dvs. sansa pentru o revizuire...
La cati ani ati fost condamnat?
Sunteti recidivist?
darisdinu a scris:

cred ca daca cunesteam pe toti avocati din romania as alege pe cel mai bun fara sa conteze suma de bani care mio cere dar problema e ca on om de rand se duce la un avocat oare care fara sal cunoasca si ai ia bani degeaba fara sa rezolve nimic dar nici bani nu ai mai inapoiaza asta inseamna insalatorie pentru ca nu a facut nimic bun pentru omul de rand si in plus de ce sistemul juridic nu ai elimina pe acesti avocati care inseala lumea sau sa se faca o lege pentru ei sai depucteze sau sa inapoieze bani oamenilor daca intrun proces nu rezolva nimic sau sa fie eliminati din sistem sa ramana numai profesionisti . eu cred ca multi oameni au fost pacaliti si incurcati de avocatii de doi bani care promit ca face ceva pentru bietul om si in final nu rezolva nimic .

Problema principala in sistemul juridic sunt magistratii de doi bani nu avocatii de doi bani. Chiar daca avocatul e slab, judecatorul trebuie sa aibe ca scop aflarea adevarului. Faptul ca avocatul e slab nu scuza o decizie gresita a judecatorului. Atat timp cat magistratii nu raspund penal si material pentru deciziile lor gresite nu vad nicio schimbare in bine. Consecintele unei decizii gresite a judecatorilor sunt deosebit de grave. Ani de puscarie pe care cineva nevinovat i-ar putea face. S-ar face mult mai putine abuzuri daca judecatorul ar sti ca daca condamna pe cineva nevinovat, poate la randul lui sa ajunga la puscarie.

Nu imi place deloc Traian Basescu, nu l-am votat niciodata, dar a avut dreptate cand a zis "Singurii care nu au niciun fel de răspundere pentru proasta gestionare a activităţii lor sunt judecătorii şi procurorii" "Când statul român este amendat la CEDO, nu e amendat judecătorul. Aceste daune trebuie să se răsfrângă asupra doamnei sau domnului judecător. Trebuie să fim responsabili când ne numim judecători. Dacă această lege va trece, va trebui să stabiliească și răspunderea judecătorilor. Prea mulți arestați degeaba, prea multe verdicte eronate."

Intr-adevar, nu e corect sa se plateasca despagubiri din taxele si impozitele platite de noi pentru incompetenta magistratilor.

Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2011
tony_m, utilizator
am fost condamnat la 3 ani inchisoare si nu sant recidivist.
as vrea sami spuneti daca exista cineva in romania care poate sa indrepte greseala aceasta ??
si cum as putea sa iincriminez pe martorii daca la dosarul cauzei exista un CD. cu imaginile adevaratului sofer inpreuna cu celalalt faptuitor aflat in prezent la puscarie si am cerut instantei vizionarea acestui CD. de catre martori pentru al identifica pe adevaratul sofer faptuitor dar instanta a refuzat aceasta proba foarte relevanta in aflarea adevarului
testarea poligrafica ar fii luata in calcul de o instanta? daca as cereo pentru martori
adica un martor ca celalalt e partea vatamata si a declarat ca nu este sigur in fata instantei iar la politie a fost foarte foarte sigur deci in concluzie un singur martor ma incrimineaza pe mine iar eu la dosar am alti 3 martori care sustine ca am fost in alta parte la acea ora si acea zi care sa produs furtul adica un martor contra la trei a castigat cum vine astae normal?

Alte discuții în legătură

Condamnat nevinovat FlorinDatcu FlorinDatcu Buna ziua.Am fost condamnat la 4 ani cu executare nevinovat,fara sa cunosc persoanele implicate in dosar,doar pentru ca ma uraste atat de tare cel care zice ca ... (vezi toată discuția)
Proces penal pentru evaziune fiscala, spalare de bani, aderare la grup infractional.....etc adelina032 adelina032 am si eu cateva nelamuriri.......sunt implicata intr-un dosar pt evaziune fiscala ,spalare de bani,aderare la gr.infractional,fals in inscrisuri sub semnatura ... (vezi toată discuția)
Declaratie mincinoasa stefyy_al stefyy_al Buna ziua !! Am si eu o problema , pe scurt , sunt martor al partii vatamate , am fost la politie , am dat o declaratie , ideea este ca mi'a fost dictata , ma ... (vezi toată discuția)