darisdinu a scris:
domnule alexandrugroza va multumesc de mesaj si sincer mia placut cum ati pus problema si añume pe probe dar sa stiti ca probele care mau incriminat nu au fost decat o recunoastere din grup comandata de politisti destepti doi oameni unul partea vatamata si celalalt colegul sau martor mau aratat cu degetul ca eu as fii soferul masini inplicata in furt asta la politie dar in instanta partea vatamata sa sucit si adeclarat ca nu e sigur ca sant eu si ca nu poate invinovatii pe cineva daca nu e sigur .
si unde credeti ca pot gasii acel aparator destept care stie sa puna problema ca daca as sti ca ma scoate ca nevinovat ias da 10 000 de euro acum si vorbesc forte serios??
sant de acord cu dumneavoastra in cazul judecatorilor care abuzeaza oameni ca mine prin inconstienta si lipsa de profesionalism si interes
Eu va inteleg si sincer imi pare rau daca ati fost condamnat nevinovat.
Eu nu sunt avocat de meserie, insa datorita faptului ca am fost invinuit la un moment dat, am trecut printr-un proces greoi si lung ,am pus mana pe carte si legi, chiar daca am avut un avocat, sa spunem "bataios" insa fara experienta prea multa in spate. Alaturi de el, am muncit cot la cot la dosarul meu, nu am incercat sa strang probe in aparare, ci am incercat sa gasesc metode prin care sa combat probele acuzarii.
Va pot spune ca au fost nopti lungi nedormite, termeni juridici cu care nu eram deloc familiarizat. Eu personal sunt de parere ca nu conteaza numai avocatul intr-un proces, mai ales penal, cred ca invinuitul/inculpatul nu trebuie sa stea cu mainile in san sa astepte ca cel platit de el sa faca ceva(nu spun ca e cazul dvs.).
Organele de cercetare penala niciodata nu vor fi de partea invinuitului, vor incerca intotdeauna sa-i puna bete in roate, adeseori incalcandu-se drepturile pe care acesta le are, insa important este sa-ti cunosti aceste drepturi.
De aceea v-am spus si mai sus ca din moment ce ti se declara "razboi", mergi pana la capat si te aperi in toate caile de atac care ti se pun la dispozitie, pentru ca orice greseala ...se plateste.