avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnat definitiv fara sa fii vinovat abuzat de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnat definitiv fara sa fii vinovat abuzat de justitia din romana (exista justite in romani?)

Va salut si va stimez pe toti utilizatorii acestui site.
urmaresc acest site de vro 1 an si ceva mai precis de cand politisti si procurorul mi au deschis un dosar penal pt. furt calificat . si de atunci tot caut si tot rasfoiesc prin toate partile sa mi gasesc dreptatea intro tara cu avocatii inutilii in fata instantelor romanesti .in prezent sant condamnat la 3 anisori de inchisoare definitiv , irevocabil si nevinovat.
Unde pot sa-mi gasesc dreptatea in tara asta?
Ma poate ajuta vrun avocat din romania ? sau vro organizatie din romania care apara drepturile omului sa mi dovedesc nevinovatia?
La cine ma pot adresa? exista vro comisie de petiti pentru abuzurile din justitie care ma poate ajuta?
Oameni bunii e strigator la cer ce se intapla in justitia di romania o spun pentru ca o simt pe pielea mea si nu mai am incredere in nici un avocat ca majoritatea dau cu presupusul si mi au luat banii degeaba
exista avocati profesionisti in romania ? eu cred ca nu, sau cred ca instantele romanesti nu du doi bani pe vorbele avocatilor din romania.
sant un biet cetatean roman care sufera o drama a justitiei din romania ,am doi copii mici si nu pot sa ma bucur de ei pentru ca justitia si instantele romanesti e un dezastru social care distruge vietii omenesti
CREDETI CA JUSTITIA DIN ROMANIA MAI POATE SA INDREPTE GRESEALA CARE AU FACUTO IN DREPTUL MEU?SI CUM?CAREA AR FII DRUMUL DE URMAT ?DE UNDE SA INCEP?
Cel mai recent răspuns: reflexleg , utilizator 21:58, 17 Octombrie 2011
aveti perfecta dreptate va stimez raspunsul si
in final eu nu mai am nici o scapare, nici o sansa ,ma duc si fac doi ani degeaba ,nu - mi vine sa cred !! si asta doar ca sant ginionist cu zic uni avocatii #-o
si daca sant ghinionist si la rejudecare ?? credeti ca exista vro solutie ?
puteti sa mi recomandati pe cineva ,vrun avocat care mar pute ajuta ?
am facut greseala de la apel de a numi pune un avocat ales pentru ca am avut incredere in judecatori ca doar ma stiam nevinovat si in plus nu am avut bani sa platesc un alt avocat iam cheltuit la fond cu primul avocat dar la tribunalul din ialomita slobozia sant doi judecator care judeca bine numi pe spaga si sant varsnici cred ca snt niste betivi cu palate mari pela tara facute pe spaga . nici nu au rasfoit dosaru nimic le am cerut sa supuna martori la detectorul de minciuni sima refuzat , am cerut sa se faca o noua recunoastere din grup si cei in grup sa fie toti care apar in filmarea aflata la dosarul cauzei in care apar adevarati faptuitori si nimic mau refuzat ?
Sfatul meu ar fi sa platiti un avocat doar pentru studierea dosarului.Nu are sens sa dati bani aiurea atata timp cat sansele sunt aproape inexistente.
Poate s-ar gasi ceva insa este extrem de greu.

Imi aduc aminte de o situatie in care reuseam sa obtin o pedeapsa cu suspendare extrem de greu pentru fiu si mama acestuia a spus ca imi da 3000 de dolari ( ca erau puternici atunci)
daca reusesc o revizuire pentru sotul sau care avea de executat 7 ani pentru o talharie.
I-am spus ca nu se poate si dupa aceea a angajat o avocata pentru o revizuire care s-a respins.Si-a vandut casa intrucat atunci erau ieftine apartamentele si a ramas si fara casa...

Ar fi bine sa luati aminte...
Exista justiție în România dar nu exista dreptate decât pentru cel care plătește mai bine.
Un avocat corect e fff greu de găsit. Sunt curioasa care a fost prejudiciul .... nu ati reusit sa va impacati cu reclamantii sa retraga plangerea - decat sa dati 1000 de euro la avocat ...
Eu știu unul care a furat peste 100.000 de euro si a scăpat numai cu un an cu suspendare pentru ca a dat banii inapoi.
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2011
SC QCERT SRL , Consultant resurse umane
Cam mult 1 an cu suspendare...daca a restituit banii...dar nu comentez...
Depinde de multe lucruri pentru a fi clar daca a fost mult sau sau putin...

Suma de 1000 de euro nu da absolut nicio garantie...dar oamenii nu inteleg asa ceva...

In sfarsit, dupa parerea mea, 99.9 % din avocati sunt corecti.
Problema, eu cred ca se situeaza acolo unde se crede de client ca, 1000 de euro fac minuni...
Eu cred ca daca omul este credincios si merge la biserica are sanse mai mari...sa se implineasca o minune...

Alte discuții în legătură

Condamnat nevinovat FlorinDatcu FlorinDatcu Buna ziua.Am fost condamnat la 4 ani cu executare nevinovat,fara sa cunosc persoanele implicate in dosar,doar pentru ca ma uraste atat de tare cel care zice ca ... (vezi toată discuția)
Proces penal pentru evaziune fiscala, spalare de bani, aderare la grup infractional.....etc adelina032 adelina032 am si eu cateva nelamuriri.......sunt implicata intr-un dosar pt evaziune fiscala ,spalare de bani,aderare la gr.infractional,fals in inscrisuri sub semnatura ... (vezi toată discuția)
Declaratie mincinoasa stefyy_al stefyy_al Buna ziua !! Am si eu o problema , pe scurt , sunt martor al partii vatamate , am fost la politie , am dat o declaratie , ideea este ca mi'a fost dictata , ma ... (vezi toată discuția)