avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnat definitiv fara sa fii vinovat abuzat de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnat definitiv fara sa fii vinovat abuzat de justitia din romana (exista justite in romani?)

Va salut si va stimez pe toti utilizatorii acestui site.
urmaresc acest site de vro 1 an si ceva mai precis de cand politisti si procurorul mi au deschis un dosar penal pt. furt calificat . si de atunci tot caut si tot rasfoiesc prin toate partile sa mi gasesc dreptatea intro tara cu avocatii inutilii in fata instantelor romanesti .in prezent sant condamnat la 3 anisori de inchisoare definitiv , irevocabil si nevinovat.
Unde pot sa-mi gasesc dreptatea in tara asta?
Ma poate ajuta vrun avocat din romania ? sau vro organizatie din romania care apara drepturile omului sa mi dovedesc nevinovatia?
La cine ma pot adresa? exista vro comisie de petiti pentru abuzurile din justitie care ma poate ajuta?
Oameni bunii e strigator la cer ce se intapla in justitia di romania o spun pentru ca o simt pe pielea mea si nu mai am incredere in nici un avocat ca majoritatea dau cu presupusul si mi au luat banii degeaba
exista avocati profesionisti in romania ? eu cred ca nu, sau cred ca instantele romanesti nu du doi bani pe vorbele avocatilor din romania.
sant un biet cetatean roman care sufera o drama a justitiei din romania ,am doi copii mici si nu pot sa ma bucur de ei pentru ca justitia si instantele romanesti e un dezastru social care distruge vietii omenesti
CREDETI CA JUSTITIA DIN ROMANIA MAI POATE SA INDREPTE GRESEALA CARE AU FACUTO IN DREPTUL MEU?SI CUM?CAREA AR FII DRUMUL DE URMAT ?DE UNDE SA INCEP?
Cel mai recent răspuns: reflexleg , utilizator 21:58, 17 Octombrie 2011
Dle avocat, pedeapsa de 1 an cu suspendare pt furtul a 100.000 de euro( dupa cum spune utilizatorul QCERT) nu e mult deloc, as zice ca a scapat ieftin, dar nu ne dam cu parerea prea mult ca nu cunoastem cele intamplate cu adevarat.

Insa sunt de acord ca nici o suma, mica sau mare, nu prezinta garantia ca vei lua suspendare sau vei scapa de pedeapsa.Avocatii care se respecta nu promit marea cu sarea,.
Pe de alt parte, este cam mare procentul de corectitudine, insa fiecare apreciaza diferit.
Discutiile juridice se poarta in concret.
Daca putea beneficia de art 74 indice 1 C.pen. pedeapsa ar putea fi mare.
Depinde de raportarea in timp...
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

In sfarsit, dupa parerea mea, 99.9 % din avocati sunt corecti.

Procentul e exagerat de mare. Personal am vorbit cu zeci de avocați sa ma reprezinte, dar ... din păcate .... cum am solicitat o oferta concreta negru pe alb sau un model de contract nu au mai dat nici un semn de viata. Si apoi sa reprezinți pe cineva pentru 500 lei e una iar ptr 4.000 e alta.

Salut,procentul e foarte mare(99,9%), in cazul meu de exemplu e de 50%, bineinteles ca nu are relevanta statistica prea mare dar...asta e .Exista o practica de a se cere bani fara a se elibera nici un document sau daca se da este pentru 1/2 din suma sau mai putin.Sunt curios daca cel care a deschis discutia are documente pentru banii platiti avocatilor, as paria ca n-are pe toti.Acesta ar fi un aspect al activitatii avocatilor din Romania ,altul mai important este ca eu cel putin nu stiu cum se face si pe ce se bazeaza ONORARIUL cerut de un avocat pentru reprezentarea in instanta , exista limite prevazute legal sau totul depinde de abilitatea partilor la negociere?O alta problema este clasificarea sau alegerea unui avocat, poate ma lamuriti si pe mine cum iti alegi un avocat .Va multumesc.
Părerea mea e ca un avocat care nu își prestează serviciile pe baza de contract nu trebuie luat in seama. In acest context, trebuie avute in vedere clauze privind:
1 - reprezentarea efectiva in instanta
2 - redactarea de precizări, întâmpinări și / sau concluzii scrise
3 - tarifarea separata a unui comision de reușită.
Din păcate, majoritatea avocaților, adică 75% fac doar figurație în instanta.

Alte discuții în legătură

Condamnat nevinovat FlorinDatcu FlorinDatcu Buna ziua.Am fost condamnat la 4 ani cu executare nevinovat,fara sa cunosc persoanele implicate in dosar,doar pentru ca ma uraste atat de tare cel care zice ca ... (vezi toată discuția)
Proces penal pentru evaziune fiscala, spalare de bani, aderare la grup infractional.....etc adelina032 adelina032 am si eu cateva nelamuriri.......sunt implicata intr-un dosar pt evaziune fiscala ,spalare de bani,aderare la gr.infractional,fals in inscrisuri sub semnatura ... (vezi toată discuția)
Declaratie mincinoasa stefyy_al stefyy_al Buna ziua !! Am si eu o problema , pe scurt , sunt martor al partii vatamate , am fost la politie , am dat o declaratie , ideea este ca mi'a fost dictata , ma ... (vezi toată discuția)