titiana a scris:
Aceste compensatii acordate si neimpozitate nu pot aparea pe statul de plata, ele se acorda din alte fonduri si nu din fondul de salarii. Daca va convine propunerea nu solicitati incetarea contractului de munca inainte sa semnati acest ''acord'' despre care vorbiti.
De ce nu pot sa va concedieze?
Intelegem toti ca vorba de o suma mare de bani.
Sunt asa de multi oameni care ar dori sa lucreze azi........... si dvs. .........
Multumesc pentru interventia prompta.
Da, desigur, daca voi decide sa demisionez, voi semna acordul de incetare care cuprinde prevederi referitoare la atribuirea compensatiilor etc., solutionarea litigiilor etc
Nu ma pot concedia acum pt ca sunt in concediu postnatal si imediat de luni intru in CIC. Nu este vorba de reorganizare judiciara, nici de faliment si postul nu se desfiinteaza acum, ci peste cateva luni.
Va asigur de faptul ca imi place sa muncesc si o fac cu dedicare, imi doresc si eu sa am un job bun la care sa revin cand ma intorc din CIC, insa, din pacate, nu voi avea unde, pentru ca s-a anuntat public ca se inchide biroul din ROmania. Nu as da "pasarea din mana pe cioara de pe gard.".. Se inchid o treime din reprezentantele din toata lumea, si in tari precum Austria, Cehia, Olanda s-au dat afara angajatii fara compensatii, oamenii au fost nemultumiti si au intentat proces. S-au trezit pe mail cu deciziile de concediere. Eu sunt uimita ca mie mi-au facut aceasta oferta, pe care de altfel o explic prin faptul ca nu ma pot concedia acum, pentru ca nu exista temei legal, deci mai bine propun ei cu acordul partilor si cu compensatii.
Intelegeti acum cum stau lucrurile la noi?
De aceea inca ma gandesc ce decizie sa iau... mai ales ca propunerea de incetare a CIM este la nivel de propunere momentan, urmeaza sa dau eu un raspuns, nu am primit pe mail decizie de concediere... Doamne fereste!!!
Nici nu vreau sa pierd indemnizatia de crestere a copilului, si nici sa nu mai am dreptul la CIC daca semnez. Dar nu vad de ce ar putea fi afectate din moment ce indeplinesc toate conditiile si ma hotarasc sa semnez acel acord dupa e intru in CIC.
Am dreptate?
Va multumesc,
Mihaela Surugiu