Buna ziua.Sunt insarcinata in luna a 4-a.Am un stagiu de cotizare de 12 ani,dar problema este ca in perioada 05-10-2007 si 11-05-2008 am o intrerupere de 7 luni.Din 12-05-2008 mi-am reluat activitatea dar pana in prezent am doar 5 luni de cotizare.As vrea sa stiu daca pot lucra pana in luna a 8-a de sarcina ,si dupa aceasta perioada sa beneficiez de cele 126 zile.?
stiu ca pentru a beneficia de indemnizatie trebuie sa fi inregistrat venituri timp de 12 luni anterior nasterii, insa as avea 2 nelamuriri:
1. daca in acele 12 luni ai o zi de concediu fara plata pierzi indemnizatia?
2. daca schimbi locul de munca si pauza pe cartea de munca intre vechiul job si angajarea la cel nou e de 3 zile sa zicem, asta inseamna ca trebuie sa mai cotizezi inca 12 luni pentru a putea beneficia de indemnizatie?
va multumesc
1. Nu
2. Nu
Fractiunile de luna in care nu ati lucrat, daca sunt sub jumatate din numarul de zile lucratoare din acea luna, se considera a fi luna intreaga, in care ati cotizat.
1. Nu
2. Nu
Fractiunile de luna in care nu ati lucrat, daca sunt sub jumatate din numarul de zile lucratoare din acea luna, se considera a fi luna intreaga, in care ati cotizat.
va multumesc mult de tot pentru raspuns, m-am linistit.
primisem aceste informatii de la HR, asa ca eram aproape convinsa ca e adevarat
ART. 4 din Normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 148/2005 privind susţinerea familiei în vederea creşterii copilului prevede ca:
........................
(3) În calculul celor 12 luni prevăzute la alin. (1) se includ şi fracţiunile de lună în care s-au realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit, precum şi cele în care solicitanţii s-au aflat în una sau mai multe dintre situaţiile prevăzute la art. 1 alin. (2) din ordonanţa de urgenţă, considerate, în înţelesul ordonanţei de urgenţă, lună întreagă.
(4) Prin fracţiune de lună se înţelege efectuarea a cel puţin jumătate din zilele lucrătoare din acea lună în care persoana îndreptăţită a realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit, potrivit Codului fiscal, ori s-a aflat în una sau mai multe dintre situaţiile prevăzute la alin. (7).
(5) Prin excepţie, se acceptă ca o singură dată fracţiunea de lună să fie constituită dintr-un număr mai mic de zile lucrătoare decât cel prevăzut la alin. (4).
Buna si eu am o problema poate ma ajuta si pe mine cineva sunt insarcinata in luna a 5-a din 1aprile firma la care lucrez ne-a lasat pe toti angajati in 75% desi nu prea stiu multe despre asta as vrea sa stiu daca acest lucru ma va afecta la indemnizatia pentru cresterea copilului?