Buna ziua.Sunt insarcinata in luna a 4-a.Am un stagiu de cotizare de 12 ani,dar problema este ca in perioada 05-10-2007 si 11-05-2008 am o intrerupere de 7 luni.Din 12-05-2008 mi-am reluat activitatea dar pana in prezent am doar 5 luni de cotizare.As vrea sa stiu daca pot lucra pana in luna a 8-a de sarcina ,si dupa aceasta perioada sa beneficiez de cele 126 zile.?
buna ziua, am si eu o intrebare. daca am o pauza de o luna si cateva zile pe cartea de munca, dar am cotizat la CAS pt luna respectiva si ma si angajez intre timp, pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului?
se calculeaza cei 85% pe ultimul an? mentionez ca am lucrat in tot acest timp, mai putin luna iunie 2009, ca urmare a demisiei si a unei pauze intre 2 locuri de munca.
mai concret, vreau sa raman insarcinata imediat dupa angajare, deci in perioada de un an cotizat ar intra si luna aceea in care am stat acasa dar am platit la CAS.
va multumesc
Nu, nu veti putea beneficia de indemnizatie crestere copil daca in cele 12 luni anterioare nasterii copilului aveti o intrerupere de o luna si ceva. Plata CAS nu este relevanta pentru acordarea indemnizatiei pentru crestere copil.
Daca imi dati mai concret, perioadele de intrerupere, etc, va pot ajuta mai concret sa gasiti o solutie.
Ar trebui sa va angajati undeva pentru jumatate din luna iunie 2009 ( poate aveti vreun prieten cu societate juridica) ca sa aveti lucrat peste 1/2 din numarul de zile lucratoare din luna iunie. Asa, se va considera luna intreaga si veti putea beneficia de indemnizatie crestere copil. Inca mai aveti timp sa va angajati . CIM se inregistreaza la ITM in termen de 20 de zile de la incheiere.