irinamt a scris:
Subiectul de mai jos l-am postat si intr-o sectiune speciala insa n-am primit nici un raspuns. Il voi posta si aici in speranta ca voi primi unul:
"Buna,
Sunt inca in concediu de crestere copil si imi puneam cateva intrebari la care nu stiu sa-mi raspund...
1. Am realizat ca in cartea de munca sunt trecuta ca "functionar economic" desi job-ul in sine era de "product manager" ;
2. dupa intrarea in concediu de crestere copil am terminat facultatea.
Intrebari:
1. Cand voi reveni la munca ce pretentii pot avea in ceea ce priveste job-ul in sine?
2. Daca dau diploma de absolvire facultate sunt obligati sa ma incadreze in cartea de munca cu alta functie? Daca da, care ar fi aceea? O functie care sa aiba legatura cu specializarea din urma facultatii sau o alta functie de nivel superior celei de "functionar economic"?
Mentionez ca este o companie privata.
Multumesc anticipat"
1. Nu puteti spune ca : "Am realizat ca in cartea de munca sunt trecuta ca "functionar economic" , despre aceasta functie ati avut cunostinta din momentul semnarii CIM.
2. Faptul ca absolviti o facultate nu va indreptateste automat la o marire de salariu sau la o alta functie. Daca angajatorul are un loc de munca vacant , pentru care sunt necesare studiile pe care le-ati absolvit, va poate oferi acel post , puteti negocia infiintarea unui astfel de post, dar numai daca angajatorul este de acord cu acest fapt, nu are nici o obligatie in acest sens.