avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Ma numesc Camelia si am si eu o problema legata de aceasta indeminzatie pentru crestere copil in cazul celei de-a doua nasteri.
Am o fetita care implineste 2 ani la data de 28.03.2009. In prezent sunt in a doua luna de sarcina. Intrebarea mea este daca mai beneficiez de aceasta indemnizatie pentru cresterea celui de-al doilea copil, in situatia in care la implinirea celor 2 ani voi avea 7-8 luni de sarcina. Ce pot sa fac in situatia asta, cand am o intrerupere de 1-2 luni?
Cel mai recent răspuns: dteo13 , utilizator 10:53, 27 Noiembrie 2009
irinamt a scris:

Subiectul de mai jos l-am postat si intr-o sectiune speciala insa n-am primit nici un raspuns. Il voi posta si aici in speranta ca voi primi unul:

"Buna,
Sunt inca in concediu de crestere copil si imi puneam cateva intrebari la care nu stiu sa-mi raspund...
1. Am realizat ca in cartea de munca sunt trecuta ca "functionar economic" desi job-ul in sine era de "product manager" ;
2. dupa intrarea in concediu de crestere copil am terminat facultatea.
Intrebari:
1. Cand voi reveni la munca ce pretentii pot avea in ceea ce priveste job-ul in sine?
2. Daca dau diploma de absolvire facultate sunt obligati sa ma incadreze in cartea de munca cu alta functie? Daca da, care ar fi aceea? O functie care sa aiba legatura cu specializarea din urma facultatii sau o alta functie de nivel superior celei de "functionar economic"?
Mentionez ca este o companie privata.
Multumesc anticipat"

1. Nu puteti spune ca : "Am realizat ca in cartea de munca sunt trecuta ca "functionar economic" , despre aceasta functie ati avut cunostinta din momentul semnarii CIM.
2. Faptul ca absolviti o facultate nu va indreptateste automat la o marire de salariu sau la o alta functie. Daca angajatorul are un loc de munca vacant , pentru care sunt necesare studiile pe care le-ati absolvit, va poate oferi acel post , puteti negocia infiintarea unui astfel de post, dar numai daca angajatorul este de acord cu acest fapt, nu are nici o obligatie in acest sens.
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri!
Da, aveti dreptate....nu pot spune "am realizat ca..". Povestea este mai lunga insa n-am vrut sa plictisesc. De fapt, am realizat ca am gresit ca nu m-a interesat ce functie este trecuta in CM. Cand am semnat contractul mi s-a spus ca nu exista functia de "product manager" in lista de meserii....asa ca, pentru a nu se complica, vor trece "functionar economic". In fine, nu le atribui lor nici o vina. Sincer, nici acum nu m-ar fi interesat ce functie este trecuta in CM daca nu as fi fost in situatia aceasta.
Intrebarile mele erau pentru situatia in care ma reintorc la munca pentru ca, se stie, daca postul nu a fost desfiintat am dreptul sa ma intorc pe acelasi post cu acelasi salariu. Iar eu ce pretentii pot avea tinand cont de toate cele expuse? Ca informatii suplimentare, va pot spune ca am semnat contrate si acte trecand functia de product manager si nu de functionar economic iar fisa postului tot pt product manager este....

Nu doresc sa mi se dea un post care sa aiba legatura cu studiile absolvite....pentru asta stiu ca trebuie sa existe un loc vacant sau sa creeze unul. Stiu doar ca "functionar economic' se incadreaza la studii medii si intrebarea era daca le pot cere schimbarea functiei din CM cu una care apartine studiilor universitare....repet, nu neaparat o functie care are legatura cu studiile efectuate.
Atata vreme cat postul dvs nu a fost desfiintat au obligatia de a va reincadra pe acelasi post. Postul acesta exista in cor : cod: 241938 Manager de produs. este un plus pt dvs ca aveti si dovezi ca pe acist post ati lucrat pana la intrarea in cic.
Ceea ce va pot spune este ca nu ati lucrat in baza unei fise a postului corespunzatoare incadrarii daca pe aceasta este specificata functia " product manager" iar faptul ca ati semnat in calitate de product manager acte ati facut o greseala folosind o calitate pe care nu o aveati.
Asa cum am spus mai devreme angajatorul nu are nici o obligatie sa va schimbe functia. Puteti negocia o noua functie, dar angajatorul nu este obligat sa si accepte.

Alte discuții în legătură

Indemnizatia copilului pana la 2 ani - 85% din salariu anamarianastase anamarianastase Buna ziua, as vrea sa va intreb daca aveti informatii despre noua lege in care optional putem alege cuantumul indemnizatiei pentru cresterea copilului pana la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cami250786 cami250786 salutare, Doresc sa va intreb urmatorul lucru: sotia mea a nascut in septembrie ,iar din 2009 indemnizatia de crestere copil este de 85% din ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? yoli yoli Buna ziua.Sunt insarcinata in luna a 4-a.Am un stagiu de cotizare de 12 ani,dar problema este ca in perioada 05-10-2007 si 11-05-2008 am o intrerupere de 7 ... (vezi toată discuția)