Ma numesc Camelia si am si eu o problema legata de aceasta indeminzatie pentru crestere copil in cazul celei de-a doua nasteri.
Am o fetita care implineste 2 ani la data de 28.03.2009. In prezent sunt in a doua luna de sarcina. Intrebarea mea este daca mai beneficiez de aceasta indemnizatie pentru cresterea celui de-al doilea copil, in situatia in care la implinirea celor 2 ani voi avea 7-8 luni de sarcina. Ce pot sa fac in situatia asta, cand am o intrerupere de 1-2 luni?
Buna seara
Am si eu rugaminte: imi poate spune si mie cum se calculeaza cei 85%.
E corect cum o calculez eu? Adun salariul pe 12 luni, impart suma la 12 si apoi scot 85 % din ce mi-a dat la impartit.
Multumesc.
Buna seara
Am si eu rugaminte: imi poate spune si mie cum se calculeaza cei 85%.
E corect cum o calculez eu? Adun salariul pe 12 luni, impart suma la 12 si apoi scot 85 % din ce mi-a dat la impartit.
Multumesc.
Corect. Aceasta este indemnizatia care se primeste lunar, la care se adauga alocatia de 200 lei.
multumesc pt raspuns. Ar fi bine sa fie asa cum zici desi eu am intelesc ca nu mai primim ca nu platim impozite la stat in peroada asta...
Mai stau 2 sapt sa vad daca se modifica ceva.
Multumesc,
Oana
Indemnizatie
cami250786
salutare,
Doresc sa va intreb urmatorul lucru: sotia mea a nascut in septembrie ,iar din 2009 indemnizatia de crestere copil este de 85% din ... (vezi toată discuția)