Incerc sa dovedesc in instanta faptul ca fostul sot are venituri mult mai mari decat cele declarate. Acesta, navigator fiind, a avut tupeu sa deschida actiune de micsorare de pensie de intretinere,( in conditiile in care plateste celor doi copii 250 lei si castiga 5000 euro pe luna din care declara doar 8oo lei) pt ca mai are un copil. Atunci eu am adus dovezi ca are venituri mult mai mari si am cerut sa plateasca pensia la venitul real. Instanta, la unul din termene a cerut printre altele societatii prin care pleaca fostul meu sot in voiaj sa declare veniturile pe care acesta le obtine din strainatate. Firma a mintit ca nu au cunostinta de alte venituri decat cele in lei si nici de vreun contract de munca cu strainatatea. Acum, pentru termenul urmator eu am depus dovada minciunii si anume: corespondenta prin mail prin care fostul meu sot era trimis in voiaj si o cerere a acestuia de a i se trimite un salariu in valuta in contul acestei societati, pentru societate si restul in contul familiei. Si dadea contul si suma si numele societatii. Ce credeti, este asta o dovada ca societatea a mintit si se vor lua masuri sau va ramane problema nerezolvata?
Va multumesc mult! Ma bucur mult cand primesc un raspuns incurajator! Singura mea speranta este sa insist! Pentru ca ma dispera faptul ca stiu ca am dreptate si nu ma ia nimeni in seama!
Va multumesc inca o data!
Nu se pot ascunde veniturile respectivei persoane si nici nu se poate spune ca ar avea cineva interes sa procedeze in acest fel.
Insistati in continuare.
nedumerire : cum ati intrat in posesia mailurilor fostului sot? mie imi cam miroase a ceva penal! si nu in favoarea dvs. nu stiu. zic si eu.
Nu cunosc legile prea bine dar nu ma tem sa arat dovezile pe care le am. Intr-o familie, dupa cum stiu eu actele celor doi soti sunt tinute impreuna. Cand ne-am despartit, dupa un timp, printre actele mele am gasit ultimul contract prin care a plecat in voiaj si alte cateva mailuri prin care a fost trimis in voiajul respectiv. Daca e nevoie sa raspund in fata legii ca le folosesc, sa raspunda si el de ce nu plateste pensia de intretinere la toate veniturile pe care le realizeaza. Nu ar indrazni sa ma atace si pe tema asta.