avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Salariu compensatoriu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Salariu compensatoriu

Firma la care lucrez urmeaza sa desfiinteze un post cu acordarea unui salariu compensatoriu angajatului respectiv. Imi puteti spune ce fel de salariu trebuie sa fie acesta: de baza lunar, mediu pe economie etc?
Deasemenea, ce taxe si impozite se retin la acest salariu?
Multumesc.
Am lucrat intr-o firma care se afla in insolventa de plata. Ne-au platit ultimul salar, salariu pe preavizul de 30 de zile si mai urmeaza sa ne plateasca concediile de odihna neluate si salariul compensatoriu. As vrea sa stiu daca legea ii obliga sa faca aceste plati intr-un anumit termen. Va multumesc.
la inceputul anului am fost anuntata ca firma a hotarat restructurarea postului pe care il ocupam .acum ma aflu in perioada de preaviz ,si urmeaza sa primesc salariul pe aceasta luna plus plata zilelor de concediu neefectuate.intamplator am aflat de posibilitatea primirii salariului compensator ,am purces la citirea Codului Muncii si a Contractului colectiv de munca unic la nivel national 2007-2010 si am intrebat conducerea daca nu ma gasesc in acea situatie de a primi respectivul salariu compensatoriu.raspunsul a fost ca firma ,avand sub 10 angajati nu este sub incidenta CCMUN .mentionez ca nu exista un contract colectiv de munca la nivel de unitate si nici alte prevederi in legatura cu salariile compensatorii.as vrea sa stiu cum anume pot demonstra ca CCMUN este aplicabila si in cazul meu .va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu madalina85 madalina85 Buna ziua! Firma la care lucrez da faliment! Astept sa fiu concediata!Vreau sa stiu daca voi primi salariu compensatoriu! In contractul nostru colectiv de ... (vezi toată discuția)
Concediere criza...salarii compensatorii dak dak Buna ziua, Acum 2 zile am primit informarea de mai jos. Pot cere 2 salarii compensatorii? conform ... (vezi toată discuția)
Art 65 ContSters75393 ContSters75393 Va rog sa-mi spuneti si mie daca unui angajat i se desface contractul de munca in baza art 65 beneficiaza de salarii compensatorii si in ce consta salariile ... (vezi toată discuția)