avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... puci in asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

puci in asociatie

Am fost anuntat acum de un membru al gruparii ostile mie din bloc ca joi va avea loc o adunare generala de alegeri si ca eu am fost demis in urma semnaturilor strinse. Nu am vazut decit un tabel cu o cerere de organizare de adunare generala, cerere adresata comitetului executiv.
Adunarea generala de care vorbeste nu a fost anuntata prin afis, prin nimic, convocator sau ceva si nimeni dn vecinii pe care i-am sunat nu stie nimic.
Nu cunosc ora de desfasurare si deci nu ma pot prezenta joi cind spune acest individ care oricum nu mi-ar zice ora daca l-as intreba.
Daca alegerile vor fi evdent ilegale - lipsa dovada convocare membri - ce pot s fac sa opresc? Nu pot da stampila decit unui presedinte ales in mod legal, nu?
Pina la instanta, ce pot face sa opresc ilegalitatile?
multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:13, 12 Februarie 2012
Politia m-a trimis la primarie si primaria la plimbare. Mai mult, administratorul demis a facut reclamatie la primarie si sunt asteptat la control la ei. Primaria zice ca nu au calitate sa faca ceva in acest sens iar politia la fel.
O sa le fac plingeri si la astia ca vad ca altfel nu se misca.
...administratorul sustinut de pucisti nu vrea sa predea gestiunea, zice ca pleaca cind vrea el interpretind dupa bunul plac contractul incheiat si mai ales refuza predare banilor in contul nostru de la banca. Desi i-am cerut prin e mail din 25 ianuarie sa depuna cei 60 milioane incasati in contul nostru de la banca, refuza sa faca asta.

Trebuia sa ii trimiteti o somatie prin scrisoare cu confirmare de primire cu un termen de 3 zile lucratoare, iar dupa indeplinirea termenului si primirea confirmarii puteti sa va adresati in scris politiei.
Aici s-ar putea sa aveti o problema chiar daca nu ii reuseste schema administratorului.
Din pacate, lucrurile se agraveaza. Administratorul care nu se da plecat desi contractul i-a expirat se prezinta la incasare si nu mai face nici o incasare motivind mincinos ca eu nu i-am mai stampilat chitante. El se prezinta doar pentru a ridica oamenii impotriva mea cit sta sa incaseze. Va dati seama ce sistem mafiot folosesc astia cu puciul, de ce prostii se tin? Chiar nu stiu cum sa ma mai apar. Mie imi convine ca nu mai face incasari pentru ca refuza sa depuna banii incasati , 60 milioane in banca si nu e bine ca oamenii sa-i mai dea si mai multi bani insa.... minte de ingheata apele si ridica oamenii impotriva mea. El vine la incasare doar pentru asta, sperind ca la alegerile coordonate din umbra de el eu voi fi demis si el va ramine cu contractul gras de 23 milioane!!!!
Ce sa fac, ce sa fac?
23 milioane pentru ce? :stunned:
23 de milioane contractul de administrare a unei singure scari de bloc cu 70 de apartamente. Include si curatenia dar noi suntem convinsi ca mai mult de 5 milioane nu-i da femeii de serviciu amarite. Si in conditiile in care administratorul nu trece cu zilele pe la bloc, ce sa mai zic ca refuza sa faca din contractul de 7 pagini majoritatea obligatiilor. A vopsit odata o balustrada si mi-a zis ca el nu e platit pentru asta. Ne-a pus la plata pina si dosarele pe care le cumpara, s-a pretat la 10 ron sa ne puna sa platim!!! De cind cu zapada nu a dat o lopata, e gheata la noi de-ti rupi gitul desi eu i-am trasat sarcini clare inca din decembrie 2011 referitor la dezapezire.
E teroare mare si mai suntem si primii sai clienti pe administrare, de-abia si-a luat atestatul desi are vreo 51 de ani.
Si stiti cu ce se mai ocupa dumnealui? Cu reclamatii pentru mine la primaria de sector. Mi-a spus ca m-a reclamat - om adus de mine - si ca vom avea un nou control de la primarie.
Ce sa-i fac lu asta, merita strins de git! Nu vrea sa plece, nu vrea sa depuna banii in cont, ii invata pe pucisti cum sa faca adunari ca sa ma dea pe mine jos, le face afisele samd.
Scirba mea e imensa si mai ales nu mai stiu ce sa fac sa scap de el.

Alte discuții în legătură

Convocare a.g, , alternative gambette gambette Convocarea AG ordinara daca este facuta de presedintele axociatiei de proprietari inseamna ca nu a fost decisa in cadrul unei sedinte de comitet executiv si ... (vezi toată discuția)
Tabel nominal de vot ameliee ameliee Buna seara, Va rog frumos sa imi spuneti cu se intocmeste un tabel nominal pe baza caruia se voteaza presedintele ( in cazul in care sunt propuse mai multe ... (vezi toată discuția)
Altercatii cu administratorul de asociatie de bloc utilizator-1 utilizator-1 as dori informatii in cazul in care adminstratorul nu este de acord cu planificarea unei sedinte de asocatie la sugestia unui locator; sedintele se fac o data ... (vezi toată discuția)