Nu cunoasteti legea; 20% dintre membrii asociatiei, nu dintre proprietari.
Mai studiati, poate va foloseste cindva. Nu vorbesc de 20% ci de mai putini si nu vorbesc de convocare, nu ma mai faceti sa pierd timp sa va raspund daca nu cititi macar ce am scris.
@Costica33,
Parca dumneavoastra ati inceput aceasta gluma si-acum va suparati fara motiv.
Recititi mesajele si vedeti ca vorbiti despre vecinii dumneavoastra in termeni total nepotriviti ca: pucisti, grupare ostila, indivizi, adunare iliegala, simulacru de adunare, manipuleaza, disidenti, seful golanilor, batuti in cap, barfa, mahala, mediu infractional...
Eu cred ca daca vecinii dumneavoastra ar vedea cum va exprimati, nu v-ar fi deloc usor as le explicati si sa mai fiti reprezentantul lor ca presedinte.
Ati repetat de n-shpe ori ca vecinii nu respecta procedura de convocare a adunarii generale...
Dar oare nu vedem zilnic cum in toata lumea au loc fel de fel de manifestatii si cum cei aflati la conducerea firmelor, concernelor, institutiilor, satelor..., sustin ca acestea sunt ilegale, ca nu au fost autorizate...? Si ce daca sunt sau nu organizate ca la carte? Nu are nici o importanta cat de bine organiti au fost oamenii, ci important este efectul: firma a fost nevoita sa despagubeasca, sa falimenteze, prim-ministrul a demisionat, presedintele a scapat cu fuga sau uneori nu a mai scapat...
Efectele conteaza mai mult decat tabieturile si de aceea cei din fruntea unei entitati (familie, asociatie, firma, institutie, stat...) trebuie sa stie sa gestioneze situatiile de criza si nu sa se opuna pana la executare.
De o sapatamana de cand ne-ati spun noua de incercarea unor vecini de a convoca o adunare generala, ati avut suficient timp sa convocati dumneavoastra adunarea generala. Ca presedinte va lua poate mai putin de cinci minute sa afisati in casa scarii convocarea adunarii generale in data... la ora... cu urmatoarea ordine de zi. Si-apoi in urmatoarele 7 zile pana la data adunarii puteati intocmi o dare de seama, un buget, sa discutati cu cenzorul sa fie gata cu raportul ...
Asa ca luati masuri si nu va legati de chichite ca altii au patit-o rau insistand pe ideea ca nu rsapund decat in fata adunarii... Nu au mai apucat nici o adunare.