Am fost anuntat acum de un membru al gruparii ostile mie din bloc ca joi va avea loc o adunare generala de alegeri si ca eu am fost demis in urma semnaturilor strinse. Nu am vazut decit un tabel cu o cerere de organizare de adunare generala, cerere adresata comitetului executiv.
Adunarea generala de care vorbeste nu a fost anuntata prin afis, prin nimic, convocator sau ceva si nimeni dn vecinii pe care i-am sunat nu stie nimic.
Nu cunosc ora de desfasurare si deci nu ma pot prezenta joi cind spune acest individ care oricum nu mi-ar zice ora daca l-as intreba.
Daca alegerile vor fi evdent ilegale - lipsa dovada convocare membri - ce pot s fac sa opresc? Nu pot da stampila decit unui presedinte ales in mod legal, nu?
Pina la instanta, ce pot face sa opresc ilegalitatile?
multumesc
Foarte bune intrebarile dvs. Am somat administratorul - PFA - prin e mail sa faca toate de care vorbesc. Comunicarea prin e mail a fost prin contract convenita ca forma de comunicare oficiala si e valabila. Politia m-a trimis l aprimarie.
Presupun ca administratorul are acces in spatiul asociatiei si ca nu v-a predat cheile de acces.
Trebuie sa solicitati ajutorul politiei pentru incalcarea proprietatii private.
Solicitarea trebuie sa o faceti in numele asociatiei.
Mai important decit cheile: stampila, la cine este? vedeti cum faceti sa semnati si stampilati vreun act si sa nu o mai lasati, pastrati-o dvs. ca presedinte, cheia succesului sta in stampila, pucistii pot sa se dea peste cap, daca nu pot emite acte stampilate nu vor putea face nimic
Pt chestiunea cu administratorul care detine si nu vrea el sa returneze acte ce nu-i apartin, eu zic ca ar merge plingere penala la parchet, sesizare politie, sesizare la primarie, cel putin il speriati suficient ca sa nu va mai creeze probleme.
despre adunare, ati verificat componenta aociatiei? stiti cine sint proprietarii,cine este in asociatie si cine nu?
nu va mai faceti atitea griji cu adunarea convocata de pucisti, puneti la avizier anunt cum v-am scris mai inainte ca sa stielumea sa nu vina degeaba la adunarae lor
cit priveste actiunea in instanta, sinteti avantajat, pt. ca ei vor trebui sa va dea in judecata nu dvs. pe ei, ei vor avea de asteptat termene si tot ei vor pierde, dar nici nu cred ca vor mai introduce actiune
Sa raspund pe rind: am vorbit la politia de proximitate si am solicitat sprijin in a scapa de administratorul care nu vrea sa depuna banii in banca si nu vrea sa plece desi contractul i-a incetat. El interpreteaza dupa bunul plac contractul sperind ca pucistii sa il repuna in drepturi.
Politia mi-a spus sa ma adresez la primarie, de obicei se pricep sa paseze, deh.
Domnul eugen, ce mai faceti? Eu am lista completa a membrilor asociatiei de proprietari.
Asociatia are 2 stampile si nici una nu se afla de la inceput la acest administrator, sunt la mine ambele.
Am pus ieri afis de convocare a AG si azi voi anunta prin e mail si la avizier pe membri ca nu e cea de joi adunarea noastra.
Va propun sa va adresati in scris (cu confirmare de primire) Sectiei de Politie.
Astfel evitati sa fiti trimis la plimbare.
Atentie la problema solicitata.
Reactia va fi alta.
Tabel nominal de vot
ameliee
Buna seara,
Va rog frumos sa imi spuneti cu se intocmeste un tabel nominal pe baza caruia se voteaza presedintele ( in cazul in care sunt propuse mai multe ... (vezi toată discuția)