avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... puci in asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

puci in asociatie

Am fost anuntat acum de un membru al gruparii ostile mie din bloc ca joi va avea loc o adunare generala de alegeri si ca eu am fost demis in urma semnaturilor strinse. Nu am vazut decit un tabel cu o cerere de organizare de adunare generala, cerere adresata comitetului executiv.
Adunarea generala de care vorbeste nu a fost anuntata prin afis, prin nimic, convocator sau ceva si nimeni dn vecinii pe care i-am sunat nu stie nimic.
Nu cunosc ora de desfasurare si deci nu ma pot prezenta joi cind spune acest individ care oricum nu mi-ar zice ora daca l-as intreba.
Daca alegerile vor fi evdent ilegale - lipsa dovada convocare membri - ce pot s fac sa opresc? Nu pot da stampila decit unui presedinte ales in mod legal, nu?
Pina la instanta, ce pot face sa opresc ilegalitatile?
multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:13, 12 Februarie 2012
:offtopic:
Nu vreau sa intru in polemica , dar in mesajele sterse de mine nu parea ca se discuta ideea ...
:closedtopic:
Ultima modificare: Duminică, 5 Februarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Este din nou un atac la persoana al dumitale catre mine. Nu vorbim aici de ce spui dumneata, esti off topic complet. Se vorbeste despre modul de desfasurare a unei ag legale si voit dumneata denaturezi adevarul exprimat de mine. Te-am intrebat unde am spus eu ca e majoritara gruparea celor care nu ma vor, nu ai raspuns pentru ca nu am spus asa ceva. Voit scrii pe alaturi de subiect.
Nu este nici un atac la persoana.Proprietari daca hotaresc legal ca nu va mai doresc ca presedinte aveti o singura varianta sa plecati din fruntea asociatiei. Eventual daca considerati ca hotararea a fost luat cu neresprectarea legislatiei aveti tot dreteptul ca hotararea respectiva in termen de 45 de zile sa atacati in instanta si atunci judecatorul de caz va hotara ca mai sunteti presedinte sau nu .Pana atunci sa nu va mai tot plangeti mai ales ca faceti munca voluntara.:lu:vishenka::surrender:
Daca nu voi mai fi confirmat in functie si procedura legala va fi respectata, cu convocator, afise la avizier samd, nu e nici o problema din partea mea. Dar 5-6 persoane care au interese majore in bloc, care nu respecta nici o lege, vor sa si-o faca pe a lor pentru ca provin din mediul infractional, nu sunt majoritatea. Preocuparea mea consta in faptul ca membrii asociatiei nu vor fi acasa la ora la care au convocat ei (ilegal) AG si chiar daca sa zicem, vin mai devreme de la munca nu vor dori sa inghete in frig in scara blocului discutind alegeri care din punctul lor de vedere nu au nici o importanta. Singura solutie nu vad decit sa convoc eu o adunare generala ca la carte si atunci vom vedea ce se petrece. Frigul din scara blocului nu faciliteaza sedintele, dimpotriva.
Corect spus, pe acest forum sunt oameni ca lumea. Daca nu va corespunde o hotarare luata de catre proprietari o atacati in instanta si asteptati hotararea judecatorului. Asa procedeaza oamenii ca lumea de pe la noi.:magic::thumbdown::tomato:

Alte discuții în legătură

Convocare a.g, , alternative gambette gambette Convocarea AG ordinara daca este facuta de presedintele axociatiei de proprietari inseamna ca nu a fost decisa in cadrul unei sedinte de comitet executiv si ... (vezi toată discuția)
Tabel nominal de vot ameliee ameliee Buna seara, Va rog frumos sa imi spuneti cu se intocmeste un tabel nominal pe baza caruia se voteaza presedintele ( in cazul in care sunt propuse mai multe ... (vezi toată discuția)
Altercatii cu administratorul de asociatie de bloc utilizator-1 utilizator-1 as dori informatii in cazul in care adminstratorul nu este de acord cu planificarea unei sedinte de asocatie la sugestia unui locator; sedintele se fac o data ... (vezi toată discuția)