avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1206 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Muzica & Film
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Muzica & Film

Sunt melodii ce rezista in timp fara filmul care le-a lansat sau filme ajunse celebre si datorita coloanei sonore. Mi-ar placea sa postam aici astfel de exemple de piese muzicale
For the Love of a Princess -Braveheart
[ link extern ]

It's Not Goodbye - Sweet November
[ link extern ]


Mission Impossible - Soundtrack

[ link extern ]

Mission Impossible 2 - Soundtrack

[ link extern ]


Mission Impossible 2 - Theme song

[ link extern ]



Muzica compusa de Lalo Schifrin
4 SUPERBE MELODII DE DRAGOSTE...
[ link extern ]
Anne Of The Thousand Days(1969)

Artist : Georges Delerue (1925~1992, France)
Movie : Anne Of The Thousand Days (1969)
Sound Track Album (1970)

[ link extern ]

Un premiu şi 8 nominalizări Oscar, 4 premii şi 3 nominalizări Globul de Aur, 2 nominalizări BAFTA

Filmul, fidel piesei ecranizate, si-a propus doar un fel de reabilitare a celei care a devenit pentru scurt timp regina, Anna Boleyn, oferindu-ne un personaj la fel de verosimil – pe fundalul incetosat al epocii – ca si cel creditat pana acum de literatura. In ciuda palmaresului sau, cateva distinctii de prestigiu printre care Globul de aur si premiul Oscar – Anna celor o mie de zile este o evocare istorica fara ambitia filmului de idei, singurul lui merit ramanand doar consemnarea cu minutiozitate a dramaticei atmosfere a epocii.
Cane - Out of Touch (Out of Time)
[ link extern ]

Jerry Goldsmith Love Theme from Chinatown
[ link extern ]

Axel F - Beverly Hills Cop
[ link extern ]
The guns of Navarone (1961) - Theme song

Muzica / Dimitri Tiomkin

[ link extern ]

Un premiu şi 6 nominalizări Oscar, 2 premii şi o nominalizare Globul de Aur

Doua imense tunuri instalate de nazisti pe insula Navarone tin la respect operatiunile intreprinse in zona de fortele aliate.

Capt. Keith Mallory (Gregory Peck), Cpl. Miller (David Niven) si Col. Andrea Stavros (Antony Quinn) sunt aliatii sabotori carora li s-a atribuit o misiune imposibila: infiltrarea pe insula nazista si distrugerea armamentului inamic, acest lucru prevenind riscul capturarii celor 2000 de soldati ai trupelor britanice.
Ajutat de o distributie extraordinara si produs la o scara mare, filmul a inregistrat un succes enorm, primind nu mai putin de 7 nominalizari la premiul Oscar (inclusiv pentru cel mai bun film) si premiul pentru cele mai bune efecte speciale. Nuvela lui Alistair MacLean a devenit sursa de inspiratie pentru multe povestiri de aventura ecranizate, incluzand «Ice Station Zebra» si «Where Eagles Dare».
Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2012
Muresan Felicia, utilizator

Alte discuții în legătură

Dreptul de folosire al domeniului Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Daca firma are un domeniu www rezervat pe un an de zile prin plata facturii catre firma de hosting, este posibil ca o firma straina, din China de ... (vezi toată discuția)
Trimis comisiei eu, va rog fiti de partea dreptatii si promovati-l, prieteni juristi amy_pilot amy_pilot Sirs, I address this to you as I am a young proffessional citizen in the country which has been selected to reach the EU commission the ... (vezi toată discuția)
Prelungire viza de sedere DDDAMORE DDDAMORE I am writing this question in English and offering a Google Translated version of the same question immediately following: [i]I-am scris această întrebare ... (vezi toată discuția)