avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Muzica & Film
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Muzica & Film

Sunt melodii ce rezista in timp fara filmul care le-a lansat sau filme ajunse celebre si datorita coloanei sonore. Mi-ar placea sa postam aici astfel de exemple de piese muzicale
For the Love of a Princess -Braveheart
[ link extern ]

It's Not Goodbye - Sweet November
[ link extern ]


War of the Dead (2011)


Martie, 1942. Căpitanul Martin Stone (Andrew Ternan) conduce o echipă americană într-o misiune de distrugere a unor bunkere inamice. Unindu-şi forţele cu un pluton de elită finlandez, condus de căpitanul Niemi (Jouko Ahola) şi locotenentul Laasko. Soldaţii din cele două trupe sunt totuşi dezbinati de inamicii ucişi chiar de ei, cu câteva minute înainte, într-o ambuscadă. Morţii-vii? Forţe malefice? Sau experimente nereuşite ale SS?


Soundtrack to War of the Dead (2011)

[ link extern ]
Peter Pan (1953)

Never Smile at a Crocodile, muzica Frank Churchill

[ link extern ]


Brother Bear -Soundtrack-1

[ link extern ]

Brother Bear -Soundtrack 2

[ link extern ]

The Official Soundtrack of Disney's movie Brother Bear
RUSH - Echipa speciala - in 2010 a castigat doua premii
[ link extern ]

Rush - Top 10 Funny Moments
[ link extern ]

Lawson Blake - Rodger Corser
Shannon Henry - Jolene Anderson
Callan Mulvey - Brendan 'Josh' Joshua
Stella Dagostino - Nicole da Silva
Leon Broznic - Samuel Johnson
....


Starship Troopers( Infanteria Stelara )1997 - Soundtrack

[ link extern ]

Candva, in viitor, in Buenos Aires, patru tineri, baieti si fete, se pregatesc sa devina ofiteri ai Serviciului Federal. Carmen doreste sa devina pilot, Carl vrea sa activeze in cadrul sectiei de consultanta, Rico si Dizzy se pregatesc ca infanteristi. Acestia din urma, devin rivali, pentru ca amandoi sunt indragostiti de Carmen. Ei nu stiu insa ca un mare pericol pune in primejdie existenta oamenilor pe Pamant: atacul violentelor insecte uriate de pe planeta Klendathu. Prinsi in lupta dura impotriva acestor creaturi, cei patru vor redescoperi ca mai presus de orice sentiment e forta prieteniei si solidaritatii umane.

Starship Troopers 2 -Hero of the Federation - 2004 -Soundtrack

[ link extern ]

Cea mai bunã unitate de infanterie mobilã a Federatiei revine în actiune împotriva hoardelor de Insecte. Însã de aceastã datã, Insectele îi asteaptã. Blocati într-un avanpost izolat, la ani-luminã distantã de cele mai apropiate ajutoare, un grup de soldati este nevoit sã lupte împotriva unui inamic mai inteligent si mai viclean decât tot ce s-a vãzut pânã acum. Pentru a mai pãstra o sansã de supravietuire, ei trebuie sã-si uneascã fortele cu un mare trãdãtor al Federatiei. Si nu e vorba doar de vietile lor, e vorba de viitorul omenirii. Vor putea supravietui doar dacã îsi vor folosi inteligenta, înainte ca Insectele sã o facã !

Câstigãtor al Premiului Oscar® (1994 – cele mai bune efecte vizuale pentru Jurrasic Park), Paul Tippet, unul dintre cei mai mari vrãjitori ai efectelor speciale, îsi face debutul regizoral în aceastã continuare mai mult decât intensã a marelui succes Infanteria Stelarã.

Alte discuții în legătură

Dreptul de folosire al domeniului Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Daca firma are un domeniu www rezervat pe un an de zile prin plata facturii catre firma de hosting, este posibil ca o firma straina, din China de ... (vezi toată discuția)
Trimis comisiei eu, va rog fiti de partea dreptatii si promovati-l, prieteni juristi amy_pilot amy_pilot Sirs, I address this to you as I am a young proffessional citizen in the country which has been selected to reach the EU commission the ... (vezi toată discuția)
Prelungire viza de sedere DDDAMORE DDDAMORE I am writing this question in English and offering a Google Translated version of the same question immediately following: [i]I-am scris această întrebare ... (vezi toată discuția)