avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Muzica & Film
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Muzica & Film

Sunt melodii ce rezista in timp fara filmul care le-a lansat sau filme ajunse celebre si datorita coloanei sonore. Mi-ar placea sa postam aici astfel de exemple de piese muzicale
For the Love of a Princess -Braveheart
[ link extern ]

It's Not Goodbye - Sweet November
[ link extern ]

[ link extern ]
Phoenix - Andrii Popa

EL CID (1961)

cu : Charlton Heston si Sophia Loren
muzica : Miklos Rozsa

[ link extern ]

Spania secolului al unsprezecelea era cotropita de mauri care-si facusera fortarete. El Cid, legendarul erou spaniol Rodrigo Diaz, reuseste sa-si invinga dusmanii in lupta (interpretat de Charlton Heston, actor ales de Anthony Mann si pentru aspectul fizic impunator): deopotriva curajos dar si indurator, nobilul cruta vietile unor mauri invinsi, ceea ce atrage asupra sa invinuirea de tradator. Acela care il acuza este, insa, tatal iubitei sale – iar in lupta ce urma firesc, ca raspuns a onoarei ce trebuia aparata, Gomez este ucis. Jimena, desi acceptase casatoria cu Rodrigo, se retrage la manastire, sfasiata intre indoiala si iubire.

El Cid reuseste sa-l invinga pe imparatul african ce invadase Valencia, iar locuitorii acestui tinut ii ofera tronul, acesta insa refuzindu-i. Este lovit de o sageata ratacita si cu ultimile puteri, eroul nostru ii convige pe luptatorii sai pentru o ultima lupta de alungarea maurilor din Spania. O drama romantica,un supererou, o iubire zbuciumata desfasurate pe fundalul razboiului dintre spanioli si mauri.


El Gringo (2012)

Theme song Manowar
Trailler - By Valter Damacena and Iara Jordão

[ link extern ]

El Gringo este povestea unui om care este in trecere prin Mexic, cu o geanta plina cu 2 milioane de dolari si un trecut din cale afara de sangeros. Personajul nostru se trezeste imediat in bataia pustii, in orasul adormit din El Fronteras.
Bird on a Wire (1990) - Mel Gibson, Goldie Hawn si David Carradine

The Neville Brothers
[ link extern ]



The Wolfman ( 2010 )

Aceasta este piesa "The Travelling Montage" pentru remake-ul din 2010 al "The Wolfman", compusă de Danny Elfman.

[ link extern ]

In filmul The Wolfman , Lawrence Talbot, nobil de origine este ademenit inapoi la casa familiei sale dupa ce fratele acestuia dispare. Impreuna cu tatal sau, Talbot porneste in cautarea fratelui, dar descopera ca destinul sau are un viitor ingrozitor. Copilaria lui Talbot s-a terminat cu o noapte inainte ca mama lui sa moara si multi ani au trecut pentru a-si reveni si a incerca sa uite cele intamplate. Dar cand logodnica fratelui sau, Gwen Conliffe, il gaseste si il roaga sa-i gaseasca iubitul, Talbot se intoarce acasa pentru a da de urma disparutului. El descopera ca o fiinta cu o forta incredibila si insetata de sange a omorat sateni din sat, si un inspector de la Scotland Yard pe nume Aberline a venit sa investigheze cele intamplate.

Alte discuții în legătură

Dreptul de folosire al domeniului Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Daca firma are un domeniu www rezervat pe un an de zile prin plata facturii catre firma de hosting, este posibil ca o firma straina, din China de ... (vezi toată discuția)
Trimis comisiei eu, va rog fiti de partea dreptatii si promovati-l, prieteni juristi amy_pilot amy_pilot Sirs, I address this to you as I am a young proffessional citizen in the country which has been selected to reach the EU commission the ... (vezi toată discuția)
Prelungire viza de sedere DDDAMORE DDDAMORE I am writing this question in English and offering a Google Translated version of the same question immediately following: [i]I-am scris această întrebare ... (vezi toată discuția)