avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Muzica & Film
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Muzica & Film

Sunt melodii ce rezista in timp fara filmul care le-a lansat sau filme ajunse celebre si datorita coloanei sonore. Mi-ar placea sa postam aici astfel de exemple de piese muzicale
For the Love of a Princess -Braveheart
[ link extern ]

It's Not Goodbye - Sweet November
[ link extern ]


The Old Man and the Sea (1958)

The old man and the sea online spune povestea unui batran pescar, care ajuns la cunostinta anilor trecuti pe langa el, se uita cu melancolie in trecut la capturile pe care le facea odinioara. Acum trecut de tinerete norocul pare ca l-a parasit si acul il scoate mai mereu gol. Norocul insa ii surade inca o data cand prinde ce pare a fi captura vietii sale.

Batranul si marea un film premiat la Oscar, nominalizat la Globul de aur

Muzica: Dimitri Tiomkim a castigat un Oscar pentru aceasta în 1959.

[ link extern ]
1. The Old Man and the Sea
2. Cojimar Harbor and the Old Man
3. The Boy

Touch of Evil (1958)

Borderline Montuna
[ link extern ]

Tara's theme
Soundtrack Composed by Henry Mancini for Orson Welles
[ link extern ]

Touch of evil : seful diviziei antidrog din Mexic, Mike Vargas, se afla in luna de miere, alaturi de sotia sa americanca, intr-un oras de frotiera. Dar curand el trebuie sa depuna martuire impotriva lui Grande, un mare traficant de droguri, ai carui frati incearca sa dea de urma lui Vargas in speranta ca ii vor speria sotia, facandu-l sa-si retraga cazul. Cand o masina capcana ucide un mare constructor american, Vargas preia investigatia, punandu-si insa sotia in pericol. Vargas il prinde in flagrant pe renumitul politist Hank Quinlan plantand dovezi impotriva mexicanilor suspectati in atentatul cu bomba insa, simtindu-se amenintat, Quinlan trece de partea lui Grande, planuind impreuna sa duca la bun sfarsit ce au inceput.
"Happy Feet Two" (WarnerBros) 2011
Artist: P!nk & Happy Feet Two Chorus

[ link extern ]
Happy Feet Two Soundtrack - 3: Bridge of Light


Mary J. Blige - "The Living Proof"

[ link extern ]
The Living Proof (From The Motion Picture The Help)


[ link extern ]
Elvis Costello - Sparkling Day - From the movie "One Day"
[ link extern ]
Lantul amintirilor = Yaadon Ki Barat

Rio Bravo (1959)

cu : John Wayne, Dean Martin, Ricky Nelson, Angie Dickinson, Walter Brennan, Ward Bond.
muzica: Dimitri Zinovievich Tiomkin (May 10, 1894 -- November 11, 1979)
regia : Howard Hawks
Scenariul a fost scris de Jules Furthman şi Leigh Brackett,
bazat pe o poveste scurta de B.H. McCampbell.

[ link extern ]


Un clasic al genului Western. Baietii buni: seriful dintr-un orasel pierdut undeva in West, impreuna cu ajutorul sau batran si schiop, responsabil in mare masura cu nota de umor a filmului, cu un alcoolic candva mare pistolar, acum recastigat de partea celor drepti si cu atitudine, si cu un june frumusel si cu mari veleitati muzicale, menit probabil sa atraga publicul feminin tanar la vremea aparitiei filmului. Baietii rai: o banda de nesocotiti, ce pare a reprezenta personajul negativ multiplicat al westernului, cu tuse ferm conturate, rau, brutal si nebarbierit. Doar seful acestora pare sa stapaneasca rudimentele diplomatiei. Mai apare, desigur, si o domnisoara, superba si fara aparare, in fata careia inima de plumb a serifului, intocmai gloantelor pe care le expediaza cu mare abilitate in trupurile hidoase ale celor rai, se inmoaie.

Alte discuții în legătură

Dreptul de folosire al domeniului Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Daca firma are un domeniu www rezervat pe un an de zile prin plata facturii catre firma de hosting, este posibil ca o firma straina, din China de ... (vezi toată discuția)
Trimis comisiei eu, va rog fiti de partea dreptatii si promovati-l, prieteni juristi amy_pilot amy_pilot Sirs, I address this to you as I am a young proffessional citizen in the country which has been selected to reach the EU commission the ... (vezi toată discuția)
Prelungire viza de sedere DDDAMORE DDDAMORE I am writing this question in English and offering a Google Translated version of the same question immediately following: [i]I-am scris această întrebare ... (vezi toată discuția)