elga50 a scris:
Dborsanu, Dv ma puteti contrazice, dar eu as zice ca nu aveti de ce. Eu am spus "nu neaparat", Dv. mi-ati dat un citat din legislatie. Eu va intreb acum: o mai fi in vigoare, la cat de tare se misca adoptarea si abrogarea legilor la noi in tara? Pe de alta parte, eu consider ca daca in contabilitatea asociatiei aceasta subventie este bine operata si evidentiata, restul comentariilor sunt tiribombe aruncate in teren de spectatori frustrati de incapacitatea de a juca sau chiar a arbitra.
deci asta este explicatia dupa care va ghidati cind aplicati legislatia in vigoare dupa bunul plac al dvs #-o
legislatia in vigoare TREBUIE RESPECTATA INTOCMAI pina la aparitia alteia noi, nu pe baza unor presupuneri a administratorilor sau presedintelui. daca NU STITI EXACT ca s-a schimbat legislatia, avind in fata textul de lege nou, SINTETI OBLIGATA SA APLICATI LEGISLATIA IN VIGOARE. este chiar asa greu de inteles acest aspect ?
in privinta
restul comentariilor sunt tiribombe aruncate in teren de spectatori frustrati de incapacitatea de a juca sau chiar a arbitra
este si normal sa existe astfel de reactii care nu va convin pentru simplul fapt ca nu respectati intocmai legislatia in vigoare si o aplicati bazindu-va pe presupunerea ca "poate ca s-a schimbat intre timp" deci puteti interpreta legea dupa bunul plac al dvs
RESPECTATI SI APLICATI LEGEA ASA CUM O DA TEXTUL APROBAT DE PARLAMENT SI PRESEDINTELE ROMANIEI SI, ATUNCI CIND AVETI NOUL TEXT AL LEGISLATIEI IN VIGOARE, APLICATI NOUA LEGE !