avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... incalzire, mod de calcul (sistem centralizat)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

incalzire, mod de calcul (sistem centralizat)

Legat de calcul incalzire: e corect ca doua apartamente identice (supr, elementi calorifer, etc) sa platesca caldura diferit? unul e orientat sud-est si plateste mai mult decat cel din directia opusa. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: margacr1961 , utilizator 16:45, 9 Decembrie 2008
Si votarea la "parlamentare" are importanta foarte mare. Si ce? Ati vazut Dv. inghesuindu-se lumea sa voteze? Nici la adunarile generale nu vin proprietarii decat in proportie de max.5-10%. Aceasta problema nu poate fi rezolvata in mod real decat poate peste 100 de ani. Asa ca soarta noastra, a proprietarilor sta in aceia cativa care hotarasc prin adunarile generale de 5-6 oameni si in calitatea administratorului.
Ce se spune pe-aici ..cu cereri scrise, in doua exemplare, semnate, parafate, inregistrate....astea sunt povesti. Ca sa facem reclamatie la primarie....si astea sunt povesti. Daca cineva isi imagineaza cumva ca un administrator sau presedinte pusi "pe rele" se vor speria de cererile noastre in dublu exemplar...asta chiar ca acel cineva pluteste in nori, ca sa zic asa.
De ce peste 100 de ani. Sa facem o propaganda intensa. Poate reusim sa marim prezenta la 6-11%.
Si de fapt, daca nu vin la sedinte atunci sa taca. De fapt, nu conteaza nr. ci calitatea. Sa stie ce sa faca.
Devin din ce in ce mai idealist
Data post: Marti, 2 Decembrie 2008, 05:12 Subiect: RE: incalzire, mod de calcul (sistem centralizat)

"Ce se spune pe-aici ..cu cereri scrise, in doua exemplare, semnate, parafate, inregistrate....astea sunt povesti. Ca sa facem reclamatie la primarie....si astea sunt povesti. Daca cineva isi imagineaza cumva ca un administrator sau presedinte pusi "pe rele" se vor speria de cererile noastre in dublu exemplar...asta chiar ca acel cineva pluteste in nori, ca sa zic asa"

Dna elga50: nu am nimic personal cu adm sau presed; iar daca Dvs sunteti de parerea de mai sus, pe care ati postat-o, atunci de ce mai vorbim de respectarea legilor?

Imi pare rau, doamna, nu ati inteles ideea.
Mai exista o posibilitate : ca unul din apartamente (desi egal ca suprafata) sa aiba un S.E.T. mai mare (adica sa-si fi pus omul mai multi elementi la un calorifer ) . Trebuie vazuta anexa 5A de la CET ( e la administrator) .
Aceasta anexa e de fapt un inventar al caloriferelor , tevilor si suprafata echivalent termica pe fiecare apartament)

Pentru informatii suplimentare sunati la :
tel. 0742920192 ; 0721.291252 sau
e-mail : as.pro_manager@yahoo.com
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Probleme cu impartirea caldurii pe apartamente din cauza unei doamne administratoare care nu respecta legea Ciofu01 Ciofu01 In blocul in care locuiesc eu mai bine de jumatate din apartamente au schimbate caloriferele. Eu nu am reusit sa imi schimb caloriferele iar blocul nu are ... (vezi toată discuția)
Repartitoare radio Dabal Dabal Buna ziua, Zilele trecute a venit mama suparata foc pe administratorul blocului si pe radet ca mai nou ne obliga sa ne schimbam vechile repartitoare cu ... (vezi toată discuția)
Repartitoare caldura Raluca1Alexe Raluca1Alexe Va rog frumos sa ma ajutati. Avem repartitoare in apartament, de ceva timp asociatia a reziliat contractul cu firma de repartitoare. Acum au inceput sa se ... (vezi toată discuția)