Alex_Munteanu a scris:
Intre timp m-am mai informat din diverse surse, mi-am mai schimbat opinia asupra situatiei.
Il prefer pe Băsescu la Cotroceni decât pe Putin&Medvedev.
Cam usor va schimbati opinia, dle Alex Munteanu.
Deocamdata avem ''frumosi'' 8 ani de dictatura basesciana. Pelerinajul procurorilor prin satele romanesti, pe la casele oamenilor, sa-i intrebe de sanatate, ma indreptateste sa afirm acest lucru, fara sa gresesc. Acest pelerinaj imi aminteste, crancen, de epoca ceausescu.
Dupa ce vom avea doua mandate Antonescu, apoi unul sau doua mandate Ponta, apoi din nou un mandat Antonescu, abia atunci puteti vorbi de un Putin&Medvedev romanesc. Dar ar trebui sa treaca cel putin 20 - 25 de ani.
Poate ne spuneti si noua noutatile pe care le-ati aflat, de v-ati sucit la 180 de grade. Dar nu chiar toate, sa nu ne sucim toti pe aici, ca atunci se duce naibii 'democratia'. Si ne trezim ca ne bate cineva in geam. In loc de Mos Craciun va fi Mos Procuror care ne va intreba: ''V-ati sucit ? Inca nu ? Mai aveti 10 minute de gandire. Cat va ganditi, faceti-ne o cafea."
Deci, asteptam noutatile dvs, ca sa nu ne cada in cap drobul de sare Putin&Medvedev.
Later edit: Mos Procuror ancheteaza la biserica, de Sfanta Maria.