avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Noul guvern Ponta
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Noul guvern Ponta

Mie imi pare un guvern promitator.
Cred ca acum va exista echilibru cu adevarat.
Voi ce parere aveti?
Da, cred ca e bine sa ne adaptam situatiei si sa acceptam revenirea suspendatului la Cotroceni pentru a putea pleca imediat prin demisie si a se organiza alegeri prezidentiale.
Este posibil ca acesta sa fie rezultatul vizitei inaltului emisar american in Romania. Avem nevoie de liniste iar occidentul are inca situatia sub control.
Cititi un material mai jos:
[ link extern ] /
@petricapetrisor
Sunteti cumva anchetator-delegat pe acest forum? Sau calificator-sef? Suntem inca in cadrul libertatii cuvantului sau ati aflat cumva de abrogarea acestui drept?
Lasati domnule oamenii in pace sa-si exprime parerea. Ce, trebuie sa va impartasim toti punctul de vedere?
Au credeti cumva ca acest forum are exclusivitate pentru simpatizantii usl?

Anchetatori sunt altii, dupa cum puteti vedea. Eu sunt un biet contabil care isi spune o opinie. Nu va faceti griji, nu ingradesc nimanui libertatea cuvantului.
Dupa cate am vazut mai sus, l-ati luat la intrebari pe @Alex_Munteanu.
Omul poate sa se "suceasca" de cate ori vrea el si din orice motive fara a fi presat de cineva sa spuna de ce si cum.
Alex_Munteanu a scris:

Intre timp m-am mai informat din diverse surse, mi-am mai schimbat opinia asupra situatiei.

Il prefer pe Băsescu la Cotroceni decât pe Putin&Medvedev.

pai putin&medvedev se spune de ceva timp ca ar fi basescu&m.r.u...

adica din 2014 m.r.u "presedinte" iar basescu "premier"... and so on... and so on... cu variatiuni (pe aceesi tema)... la infinit!

adica un fel de dinastie ... basescu un fel de monarh, da' care nu e monarh... ceva asa nedefinit, dar perpetuu...

acum ce opinie mai aveti asupra situatiei?

Ultima modificare: Miercuri, 15 August 2012
ContSters257414, utilizator

Alte discuții în legătură

Presedintele klaus johannis va numi un alt prim-ministru sau va ramane guvernul ponta? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Potrivit art. 85 alin. 1 din Constitutia Romaniei, presedintele Romaniei desemneaza prim-ministrul si numeste Guvernul pe baza votului de incredere a ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din 29.07.2012? Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" 1. Se vor prezenta la urne [b]50%+1[/b] dintre alegatori? 2. Care va fi procentajul [b]Pro si Contra[/b] demiterii presedintelui? (vezi toată discuția)