avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Cei care ies in strada nu gandesc asa.
Eu cred ca nu le pasa ca cel mai important lucru este sa nu se mai fure.
Eu cred ca tocmai de asta le pasa cel mai mult.
Presedintele a incalcat, in opinia mea, cel putin urmatoarele articole din Constitutie: art. 2, art. 54, art. 80, art. 82, art. 84, art. 36. Ca tot era nedumerit ce articole din Constitutie a incalcat.
Legat de furt, eu cred ca oamenii au inceput sa invete sa-i taxeze pe cei de la putere, daca acestia incep cu smecherii, chiar daca presedintele si primul ministru provin din aceeasi alianta politica.
Bodealex, cei care tac impreuna cu presedintele, nu sunt mai mult de vreo 2 milioane, asa cum a precizat si lee_vu mai sus. Si, da, sper sa ai dreptate.
Eu unul m-am cam saturat sa mi se spuna ca, de fapt, cei care nu au fost la vot, sunt toti cu el. Asta e doar o presupunere propagata de propaganda mizerabila. Nu, tati, trebuiau sa iasa la vot, sa vedem cati sunt. Daca erau mai multi cu el, jos palaria. Nu mai aveam nici un argument.
Oricine poate presupune orice, dar nu are nici o legatura cu realitatea. Si eu pot sa presupun ca voi castiga la loto. Dar pentru asta, in primul rand, trebuie sa cumpar lozul (sa ies la vot). Apoi voi vedea.
Sau pot sa presupun ca Romania se va califica la mondialele de fotbal din 2014. Dar pentru asta, va trebui sa joace meciurile (prin analogie, sa iasa la vot). Nu putem spune ca Romania s-ar fi calificat oricum, chiar daca nu ar fi jucat meciurile. Prima data joci meciurile (iesi la vot) si abia apoi spui cu certitudine ca te-ai calificat sau nu (mai ramai presedinte sau nu).
[Editat - fara atac la persoana si fara stalciri de nume, va rog. Multumesc]