avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Mie nu imi pasa cine a perpetuat coruptia daca a perpetuat-o ( ca trebuie dovedit) ci sa nu se mai perpetueze in continuare.
Pai tocmai de aia au iesit 8,5 milioane la vot, ca sa nu se mai perpetueze. Dar tentaculele coruptiei au apucat aceste voturi si le-au aruncat la gunoi. Cei care au votat NU cred ca sunt putin derutati. Dar, probabil, se vor trezi.
Asa cum spuneti, ca trebuie schimbat guvernul la 6 luni, daca nu performeaza, asa trebuie procedat si cu presedintele. Mai ales ca fostul presedinte, actual impostor (conform dex-ului), a incalcat cel putin art 54, 80, 82, 84 din Constitutie.
Legat de dovezi, eu cred ca smecheria cu prelungirea mandatelor lui kovesi si morar, e o dovada clara de coruptie. Nu cred ca Ponta sau Antonescu au cerut prelungirea acestora.
Daca tot e democratic sa nu mergi la vot, eu spun ca la alegerile din decembrie, sa iasa la vot tot cei 8,5 milioane. Restul sa stea acasa, sa-si vada mai departe de mici si de gratar. Mai ales ca e iarna si e frig afara. Si iarna nu-i ca vara.