avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Proiect de hotãrâre prin care Parlamentul sã ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Proiect de hotãrâre prin care Parlamentul sã constate cã Bãsescu a fost demis de popor

Senatorul PNL Ioan Ghişe va propune, luni, în plenul reunit al celor două Camere, un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să se ia act de deciziile BEC şi CCR şi să se constate că preşedintele Traian Băsescu a fost demis de popor la referendum prin votul a peste 7,4 milioane de români.

Proiectul de hotărâre propus de Ghişe şi remis AGERPRES prevede că Parlamentul a luat act de hotărârile BEC şi CCR, constată că sunt îndeplinite prevederile articolul 10 din legea 3/2000 a referendumului şi că preşedintele României a fost demis de către popor. De asemenea, proiectul prevede că legislativul constată că funcţia de preşedinte al României este vacantă, iar în termen de 90 de zile Guvernul va organiza alegeri pentru această funcţie. AGERPRES

[ link extern ]
Era Eminescu........e week end........si nu totul trebuie luat ad literam. Insa astazi exista si puscarii si case de nebuni......loc este pentru toata lumea.....:D

Raman la ideea ca Romanii sunt proprii lor dusmani.....cei care isi fura singuri.....caciula....si nu o mai pun la loc!
Romanii nu au nevoie sa isi fure caciula.

Au invatat gresit asa ceva sa faca mai ales de la conducere pentru ca toti romanii au o caciula sau pot avea fara sa fie necesar sa si-o fure...

Si ce rost ar avea sa iti furi ceva ce ai...fara sa aiba valoare suplimentara...si sa te ajute...la progres...
Una e ca nu ai nevoie sa si fure caciula.....si alta e ca de fapt si o fura .......nuante.....
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Nu inteleg cum de se crede ca un nevinovat dintre cei grei ( evident) ar putea sa fie condamnat pe nedrept nevinovat fiind...
Isi permit sa isi angajeze avocati si pot sa corupa si instantele la cati bani pot fi in joc la o adica...doar ca nu se poate si asta ii arde tare...
Nu inteleg ce va supara...
Ca instantele nu pot fi corupte sub nicio forma...sau ce?

Mie imi pare ca va faceti griji fara temei...

Se descurca ei singuri daca pot...doar ca se pare ca problema coruptilor nu se poate rezolva cu...coruptia...
Sau credeti ca cei trimisi in judecata si condamnati sunt nevinovati?
In acest caz chiar v-as intelege indignarea.

siiigur, la nastase va referiti...

pai daca exista astfel de actori, care INTERVIN in romania...

... "Am evitat tot ce era mai rău (adica demiterea lu' basescu, nn) mulțumită intervenției a mai multor actori, printre care Comisia Europeană, Parlamentul European, statele europene și chiar Fondul Monetar Internațional” ...

... insiruiti de o politiciană luxemburgheză, membră a Partidului Popular Creștin-Social de orientare centru-dreapta, din anul 2010 comisar european pentru justiție în Comisia Europenă a UE al cărei președinte este portughezul Barroso, José Manuel...

... iar nastase e adversaru' politic "de moarte" al lu' basescu...

... iesea nastase nevinovat cum a iesit basescu demis prin referendum... adica niciodata, ca era imposibil (pentru ca era ordin).

Ultima modificare: Duminică, 9 Septembrie 2012
ContSters257414, utilizator
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Mie nu imi pasa cine a perpetuat coruptia daca a perpetuat-o ( ca trebuie dovedit) ci sa nu se mai perpetueze in continuare.

Pai tocmai de aia au iesit 8,5 milioane la vot, ca sa nu se mai perpetueze. Dar tentaculele coruptiei au apucat aceste voturi si le-au aruncat la gunoi. Cei care au votat NU cred ca sunt putin derutati. Dar, probabil, se vor trezi.

Asa cum spuneti, ca trebuie schimbat guvernul la 6 luni, daca nu performeaza, asa trebuie procedat si cu presedintele. Mai ales ca fostul presedinte, actual impostor (conform dex-ului), a incalcat cel putin art 54, 80, 82, 84 din Constitutie.

Legat de dovezi, eu cred ca smecheria cu prelungirea mandatelor lui kovesi si morar, e o dovada clara de coruptie. Nu cred ca Ponta sau Antonescu au cerut prelungirea acestora.

Daca tot e democratic sa nu mergi la vot, eu spun ca la alegerile din decembrie, sa iasa la vot tot cei 8,5 milioane. Restul sa stea acasa, sa-si vada mai departe de mici si de gratar. Mai ales ca e iarna si e frig afara. Si iarna nu-i ca vara.
Ultima modificare: Duminică, 9 Septembrie 2012
Ares-3, moderator

Alte discuții în legătură

Am votat sau nu la referendum 2012 freeanifer freeanifer Consider interesanta situatia fiecaruia. Eu de exemplu peste 15 minute ma duc sa votez. Invit pe cei care doresc sa spuna daca au votat sau nu vor vota sau ... (vezi toată discuția)
Referendum si cvorum ContSters257414 ContSters257414 cum credeti ca se impaca ([b]cum se justifica[/b]) decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care a hotarat marti ca, pentru validarea scrutinului de ... (vezi toată discuția)
Justitia e oarba...total....sau mai intrezareste ceva? Lidia2012 Lidia2012 Ieri a avut loc un Referendum in tara mea, Romania. Pentru validarea lui CREMA Justitiei, adica....Curtea Constitutionala (Pardon ! pentru..cacofonie) , ... (vezi toată discuția)