raser a scris:
2. O intrebare retorica pt. administratorul Dvs: de unde stie el exact cand va afisa lista de intretinere, astfel incat sa ia in calcul si acest ''crampei'' de luna (ex. de la 1 la 27 sept)? Si intreb asta pentru ca foarte adesea pe lista scrie data 25, iar el afiseaza lista pe 29 (sept);
Tocmai asta e problema...ca administratorul meu e mai "catolic decat papa" si stie cu exactitate cand v-a fi afisata lista, dat fiind faptul ca numarul de intregistrare intrare in documentele asociatiei este datat mult ulterior datei la care administratorul a notat afisarea listei...evident si aparitia ei la avizier se face in ziua urmatoare datei de inregistrare in evidentele asociatiei.Totusi calculeaza penalizari de la datele trecute de el pe lista si pana la data la care estimeaz ca v-a fi afisata lista viitoare.
Cum va explicati o lista care are trecuta data afisarii:25.10.2012, spre exemplu, ca are in coltul opus o data de intrare in documentele asocietiei 29.10.2012? Eu n-am vazt-o afista pe 25.10 sincer, da pe 30 am vazut-o. Care e data crecta de la care si pana la care se impun la plata penalizarile??? Data trecuta de administrator ..sau de presedinte?
Si atunci domnilor si doamnelor....cum si unde vorbim de corectitudine??
Nimeni nu vrea sa insele pe nimeni aici si nici cineva sa fie prejudiciat.Cu plecaciune fata de experinta dvs. in domeniu..mi-ati dat raspunsul concludent.
"Nu exista norme in stabilirea intinderii datoriei lunare cu privire la penalizari, fiecare le aplica cum considera de cuviinta".
Si ca sa fiti convinsi de reaua mea credinta in a-mi achita datoriile fata de asociatie, va comunic faptul ca, de mai bine de 6 luni mi se incalca abuziv urmatoarele drepturi:
1. Accesul la documentele asociatiei - legea 230/2007 art. 10 coroborat cu art.12 alin 3 din norme.
2. Tot abuziv, mi se refuza de anul trecut regularizarea consumurilor contorizate pentru care s-au facut citiri si mi se impun la plata tot abuziv 21 mc AC si 22 mc AR.
3.Nu se raspunde la contestatii, nu se face dovada modului de calcul.
4.Cota parte contributie fond de reparatii este impusa la plata in % mai mare decat prevede legea.Nu exista hotarare AG in acest sens.
5. Cota parte contributie fond de rulment se calculeaza % la valori contestate pentru mc impusi abuziv, dublandu-se astfel sumele fata de restul proprietarilor.
6. Asociatia face imputatia platii, dar acopera alte sume decat cele pe care le declara imputate.
7. Sunt impuse la plata pe cota indiviza cheltuieli de judecata neaprobate in AGA, cheltuieli cu reparatii aprobate pentru care s-a colectat fond de reparatii si nici deciziile comitetului executiv nu sunt afisate (pentru ca nu exista).
8. Presedintele refuza convocarea adunarii extraodinare, refuza controlul primariei si imprastie mesaje calomnioase la adresa mea, recurge chiar la lovire si vatamare corporala asupra mea.
Mai mult , procese verbale adnotate dupa sedinta...fals si uz de fals din partea presedintelui.
Am cel putin 4 plangeri penale pe rol si 5 sesizari catre servciul primarie, 2 dosare in instanta din care unul pe ordonanta presedintiala sa-mi permita accesul la documente.
E simplu spus "ai de plata atat,ca atat ti-am pus eu pe lista"...probeaza...
Si eu ar trebui sa platesc ce??? Ce nu stiu ca am de plata??? Sunt liste nesemnate de administrator, care a refuzat sa-si puna semnatura pe abuzul pesedintelui impotriva mea.
Cum sa platesc penalizari la niste sume pe care nu le datorez in fapt? Sau care sunt deja achitate...?