adriantot a scris:
b) persoane singure/familii ale căror venituri medii nete lunare pe persoană singură/membru de familie sunt mai mici decât câştigul salarial mediu net lunar pe economie.”
Iar este evident ca pentru a stabili care sunt "veniturile medii nete lunare pe persoană", consiliul local trebuie sa analizeze niste dovezi ale acestor venituri s.a.m.d.
Daca aceste articole din legislatia pe domeniul reabilitarii nu va conving, formulati o adresa catre serviciul juridic al primariei si poate va indica si alte prevederi legale.
Nimic nu este EVIDENT dle adriantot, decat daca este specificat. Conform a ceea ce ati specificat dvs anterior, am depus o declaratie pe proprie raspundere, in care am facut referire la faptul ca venitul mediu lunar per persoana in apartamentul pe care il detin ca proprietate este de X RON.
Asa cum dvs interpretati articolul de mai sus ca ascunzand in spatele sau temene precum fisa fiscala, adeverinta de venit, eu interpretez ca fiind o declaratie pe proprie raspundere. Este interpretarea mea contra interpretarii dvs. Atata timp cat nu se specifica exact modalitatea de evaluare a acestei cerinte, eu pot sa cred ceva, dvs altceva.