@ alexandrabran89
1. Acordarea indemnizației pentru CCC nu este conditionata de durata timpul de munca mentionat in c.i.m., norma intreaga sau timp partial.
2. Daca data prezumata a nasterii este 20 iulie 2014, atunci perioada eligibila care se ia in calcul pentru CCC este august 2013 - iulie 2014.
Intrucat, sunteti angajata din martie 2013 veti beneficia de indemnizatia de CCC deoarece indepliniti conditiile prevazute de OUG nr.111/2010 pentru acordarea acesteia.
3. In calculul celor 12 luni se ia in considerare si perioada in care ati beneficiat de concedii şi de indemnizaţii de asigurări sociale de sănătate prevăzute de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 399/2006, cu modificările şi completările ulterioare (art.2 alin.5 lit. c din OUG nr.111/2010).
OUG nr.158/2005:
Art. 2. - (1) Concediile medicale si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate, la care au dreptul asiguratii, in conditiile prezentei ordonante de urgenta, sunt:
a) concedii medicale si indemnizatii pentru incapacitate temporara de munca, cauzata de boli obisnuite sau de accidente in afara muncii;
b) concedii medicale si indemnizatii pentru prevenirea imbolnavirilor si recuperarea capacitatii de munca, exclusiv pentru situatiile rezultate ca urmare a unor accidente de munca sau boli profesionale;
c) concedii medicale si indemnizatii pentru maternitate;
d) concedii medicale si indemnizatii pentru ingrijirea copilului bolnav;
e) concedii medicale si indemnizatii de risc maternal.
Perioadele de concedii medicale de orice fel (inclusiv concediul de maternitate) sunt perioade asimilate celor de obtinere de venituri si va permit sa beneficiati de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC).
Buna seara. revin din nou cu problemele mele.
Dupa ecograful de saptamana trecuta, medicul a stabilit ca sarcina are acum 25 de saptamani, ceea ce inseamna ca am DPN (data probabila a nasterii) 03.05.2014. Recapitulez ca sa nu fiti nevoiti sa cititi in spate: sunt angajata din 17.06.2013. Iinainte de aceasta data nu am lucrat (decat o luna in perioada 10.10.2012-10.11.2012, si atunci cu jumatate de norma ).
Am fost la serviciul public pt asistenta sociala(sau cum ii zice), cel putin acolo am dus si celelalte dosare de CIC, si cand le-am spus cazul meu, eu l-am considerat pe muchie de cutit, pentru ca am 0 sanse sa nasc in mai, fiind a treia sarcina, si sarcina cu probleme, le-am argumentat cu oug 111/2010, art 4 al.4, la care mi s-a raspuns foarte direct ca daca nasc in mai beneficiez, daca nasc in aprilie NU !!!
I-am explicat domnului jurist cum sta treaba, si ca o sa duc o declaratie a medicului ginecolog, in cazul in care nasterea va avea loc la 37, 38, 39 de saptamani. Raspunsul a fost urmatorul: "nasterea inainte de termen este la 7 luni doamna, nu la 37 de saptamani."
Va rog sa ma lamuriti, daca se poate, pentru ca la pagina 4 din acest topic, o doamna Cami 106, era exact in situatia mea, doar ca pe anul 2013, si domnul avocat Valeriu ii spunea ca :
Nastere inainte de termen = nastere prematura. Pe cand juristul nu e de acord cu aceasta afirmatie.
Va multumesc frumos.
DPN (data probabila a nasterii) 03.05.2014. In acest caz, perioada eligibila este iunie 2013 - mai 2014.
Fiind angajata din 17.06.2013, atunci in luna iunie 2014 aveti realizate venituri supuse impozitului pe venit. In acest caz, se ia in calcul aceasta luna, intrucat devine incident art.4 din OUG nr.111/2010.
Nasterea inainte de termen reprezinta eliminarea spontana a fatului la o varsta de sarcina cuprinsa intre 28 si 37 saptamani.
Nasterea prematura este cunoscuta si sub denumirea de nastere inainte de termen.
Va multumesc pentru raspunsul prompt.
Deci sa inteleg ca, as beneficia de Cic in cazul in care nasterea ar fi in mai sau inainte de 37 de saptamani, acuma as mai avea o intrebare: la ce se refera legea cand zice "eliminarea spontana a fatului"? Se refera la nastere naturala? pentru ca eu o sa nasc prin cezariana, cum am nascut si ultima data.