avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ordinea de plata a datoriilor catre Asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ordinea de plata a datoriilor catre Asociatia de proprietari?

Mi se impune sa platesc datoriile mai vechi.
Eu doresc sa platesc restantele la intretinere in ordinea dorita de mine.
Se invoca urmatoarea baza legala: CPC codul de procedura civila, art.115, litera B, pagina 797 . Eu nu am gasit asa ceva !!
Eu stiu ca daca nu exista o Decizie a comitetului executiv cu privire la ordinea de plata a sumelor, pot sa achit in orice ordine doresc
Va rog sa ma ajutati sa clarific aceasta situatie,
multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2013
mioaranoni, utilizator
@Domnule "s.c.serv ad loc s.r.l."
Recunosc sincer si cu umilinta ca n-am inteles raspunsul Dvs.!!
Eu sunt in rolul de victima, nu de acuzat.!!
Pe mine nu ma obliga Legea decat sa-mi platesc cotele de intretinere,
corect calculate...Oricum, va multumesc
1-Plata c/v expertiza financiar contabila revine in sarcina celui care solicita proba respectiv dvs
2-Teoretic toate problemele generate de suspiciuni sau neclaritati ar trebui sa fie solutionate cu intelepciune si cu toleranta strict in cadrul asociatiei de proprietari
Sunt cazuri de reprezentanti legali care nu cunosc legea si staruie dupa decaderea termenului legal in acte si actiuni care de multe ori cauzeaza prejudicii financiare nejustificate
Sunt cazuri de presedinti de asociatie care au fixatia ca o data mandatati in functie au caderea sa isi manifeste simpatiile sau antipatiile fata de anumiti proprietari,uneori staruind sa desfasoare inclusiv actiuni in instanta cu increderea ca vor beneficia de solutie favorabila-prin care vor da pilda altor proprietari sa nu se puna cu ei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare penalitati aplicate de asociatie AsociatiaMihaiViteazuTV1 AsociatiaMihaiViteazuTV1 Buna seara. Am dori si noi niste raspunsuri in legatura cu un caz din cadrul asociatiei noastre. Un locatar contesta penalitatile care i-au fost atribuite ... (vezi toată discuția)
Sumele neachitate se afiseaza ca restante? virgil1968 virgil1968 Am o mare nelamurire si va rog sa ma lamuriti, apelez la cei care administreaza asociatii de proprietari, presedinti sau contabili sau care au avut de-a face ... (vezi toată discuția)
Fond rulment, proaspat proprietar aditza26 aditza26 Luna trecuta am semnat actele pentru un apartament, astfel am devenit proprietar. Dupa toate aranjamentele cu fostul proprietar, acesta m-a intrebat cum ... (vezi toată discuția)